9 de maig del 2010

El Llagostera s’acomiada amb un 4-1 davant l’Olesa de Montserrat

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera acaba la seva temporada a Tercera amb un 4-1 davant un Olesa que només ha plantat cara als primers minuts. Els visitants s’han avançat el marcador mitjançant un gol de penal, però l’alegria només els hi ha durat un minut, ja que a la següent jugada Javi Revert empatava al partit i, set minuts més tard, Xavi Banal feia el segon. La segona meitat no ha tingut color, bueno sí, els del Llagostera, que han marcat dos gols més. El gran moment del partit ha sigut quan Xavi Acín ha estat canviat –per Vichu- i ha rebut una forta ovació.

El partit ha començat amb poques ocasions. El joc es mantenia al mig del camp i les defenses s’imposaven als atacs. La primera ocasió arribava en un corner llençat per Eloi que rematava Plaja, Cuevas l’enviava a corner (7’). L’Olesa quasi no creava perill, i a la primera part només ha tingut dues ocasions: un xut d’Àlex Martínez sense perill (13’) i una centrada que ningú acaba rematant (29’). El Llagostera ho intentava però no acabava de crear cert perill. Arimany xutava desprès d’una jugada personal, però un defensa ha evitat que la pilota entres i ha marxat a corner (21’). Més tard, David Costa ho intentava en una centrada d’Eloi, el xut ha acabat fora (23’). I quan menys atacava l’Olesa, ha arribat el penal en una jugada aïllada. Peque s’encarregava de marcar el penal i posava el 0-1 al marcador (31’). Però la celebració de l’Olesa ha durat ben poc, ja que Revert rematava de planxa una centrada d’Eloi i empatava el partit (32’). El Llagostera ha pogut augmentar el marcador abans del descans, i només ho ha aprofitat un cop. Al minut 35, Arimany xutava des de fora de l’àrea, però el porter visitant enviava a corner la pilota. Quatre minuts més tard, Xavi Banal aprofitava una pilota dins l’àrea petita que Cuevas no havia blocat bé per enviar la pilota al fons de la xarxa (39’). Amb una falta llençada per Eloi que marxava alta s’arribava al descans.

La segona meitat ha sigut un no parar llagosterenc. Eloi engaltava una pilota des de fora l’àrea que Cuevas intervenia perquè marxés a corner (46’). L’Olesa no podia mantenir més de 10 segons la pilota, i l’atac del Llagostera era constant. Al minut 52, una jugada entre Revert i David Costa acabava amb el gol de vaselina de David Costa. Al minut 56, Plaja marcava el 4-1 en una centrada d’Eloi de corner. A partit d’aquí el Llagostera ha fet un recital de bon joc als visitants. L’autor del tercer, David Costa, rematava de cap una falta llançada per Xavi Banal, la pilota marxava fora (65’). La primera aproximació visitant arribava en el minut 67, en una pilota dins l’àrea sense rematador que ha acabat blocant Ureña. Al minut 74, Enric centrava però la pilota marxava fora. L’última ocasió seria per Almendros, en un xut de falta en el lateral que Cuevas no blocava bé i la pilota marxava corner (88’).

El Llagostera acaba amb una excel·lent setena posició, ja que el Palamós ha derrotat a l’Europa (0-1). A més, els llagosterencs han acabat la temporada amb la seva dotzena victòria a casa, on només han cedit 17 punts (4 empats i 3 derrotes, totes per la mínima).

Llagostera: Ureña, Pau, Reyes (Masferrer, 65’), Banal, Jordi Mir, David Costa, Acín (Vichu, 60’), Plaja, Eloi (Almendros, 66’), Arimany i Javi Revert.

Olesa de Montserrat: Cuevas, Enric, Oriol, Rafa, Àlex Ros, Àlex Martínez, Cristian (Rubén, 71’), X. Morón, Peque, Manolo i Soler (Carlos, 58’).

Gols: 0-1 (31’) Peque (P), 1-1 (32’) Javi Revert, 2-1 (39’) Xavi Banal, 3-1 (52’) David Costa, 4-1 (56’) Plaja.

Targetes: Als locals Reyes i Plaja i als visitants Àlex Martínez, Morón, Peque i Àlex Ros.

Àrbitre: Sr. Casas López de Arce.

Públic: Uns 400 espectadors al Municipal de Llagostera.