8 de desembre del 2010

No sempre es pot guanyar (0-1).

Pol Figueras | Llagostera

Si algú volia veure futbol i deixar-se de tonteries aquest dimecres havia de venir al Municipal per veure el partit Llagostera-Reus. La gent de Llagostera comença a adonar-se que l’afició és important per l’equip i avui més vilatans s’han apropat al camp. Llàstima però, que avui els d’Oriol Alsina no hagin pogut sumar la sisena victòria consecutiva . Per quarta vegada, els llagosterencs han perdut per la mínima i aquesta vegada davant d’un molt bon equip. El Reus ha demostrat el seu potencial i s’ha pogut veure un molt bon partit de futbol. Hagués pogut ser millor si el col·legiat del partit hagués xiulat correctament. L’any passat, també en un partit entre setmana, el Reus va sortir vencedor del Municipal per 0-1. El Llagostera segueix líder de la categoria amb nou victòries, quatre empats i quatre derrotes i a tres punts del segon classificat.

Ha estat un partit amb molt de ritme constant. Les defenses han demostrat perquè eren les menys golejades de la categoria i els atacs han estat travats amb els seus rivals. Els d’Oriol Alsina han començat dominant en atac però poc a poc el Reus s’ha posat a controlar el partit. Guitart ha estat el primer en avisar en el minut 17 i més tard, Pedrito rematava alt (24’). Els dos equips, molt ben posicionats en el camp, estaven bolcats a l’atac. Les ocasions del Reus han arribat des del llançament de córner. Primer, en una rematada de cap que amb una sèrie rebots blocava Ivan (31’) i després en una jugada molt similar que acabava treien la defensa local (40’). Poca història més en els primers 45 minuts tot i la gran intensitat en que s'ha viscut.

En la segona meitat el Llagostera ha sortit decididament a buscar el gol. Eloi Amagat rematava de cap però topava amb l’ intervenció del porter reusenc que enviava l’esfèrica a córner (47’). Com a la primera part, el partit s’ha anat equilibrant. Aimar intentava sorprendre des del lateral (61’). En el minut 69, la pilota es passejava per dins l’àrea dels del Baix Camp però ningú acabava rematant. El Reus encara no havia xutat entre els tres pals i només n’ha necessitat una per marcar. En el minut 79, quan hi havia molta tensió en el terreny de joc, arribava el 0-1. Taranilla aprofitava que el porter Ivan no blocava la pilota després d’un llançament de falta per enviar la pilota al fons de la xarxa. El porter llagosterenc portava 450 minuts imbatut. Després del gol, el Llagostera ha sortit descaradament a l’atac i s’ha col·locat solament amb tres defenses. Eloi Amagat xutava des de la frontal però el xut marxava alt (81’) i el mateix Eloi Amagat des del mateix lloc enviava el xut massa desviat (89’). El Reus ha tingut una ocasió més a la contra però el partit ha acabat 0-1.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal (Plaja, 80’), Javi Gonzalez, Eloi, Pedrito, Granell, Guitart (Mas, 71’), Uri (David Costa, 80’) i Quim Boadas.

Reus: Angel, Edu Vives, Roberto, Sangrà, Ferran, Álvaro, Beñat (Marqués, 65’), Pallarés (Taranilla, 74’), Masqué (Jorge, 57’), Querol i Chumbi.

Gols: 0-1 (79’) Taranilla.

Targetes: Als locals Granell i Eloi i als visitants Ferran, Álvaro, Beñat, Ortega i Marqués.

Àrbitre: Sr. Calle Martínez.

Públic: Uns 400 espectadors al Municipal de Llagostera.

1 comentari: