21 d’agost del 2011

Això és la Segona B (1-3).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera s’estrena amb una derrota a la Segona Divisió B. Els homes d’Oriol Alsina, però, no han realitzat un mal partit i han donat la cara en tot moment. És per això que el nombre d’ocasions de gol locals doblen les ocasions dels visitants. L’autor del gol llagosterenc ha estat Marc Mas. Per part valenciana, Javi Gomez ha sumat un hattrick. L’Ontinyent s’ha avançat ben aviat, i ha ampliat l’avantatge en l’equador de la primera meitat. El Llagostera, però, ha reduït distàncies al final de la primera part. Quan passava un quart de la segona meitat l’Ontinyent ha fet el tercer gol i el Llagostera estava obligat a reaccionar ben aviat. Tot i que ha tingut les seves aproximacions, els catalans no han afinat la punteria. La temporada anterior, a Tercera, el Llagostera va obrir la temporada amb una derrota davant el Palamós, però és evident que és més important com s’acaba que no com es comença.

El Llagostera ha començat el partit amb tensió i molts de nervis. Amb un equip que conservava sis jugadors que van finalitzar la temporada anterior, els homes d’Oriol Alsina han sortit amb moltes imprecisions, però també amb ambició. No obstant això, en la primera jugada del partit els valencians s’han avançat gràcies a una errada en defensa dels locals. Era el 0-1 que anotava Javi Gomez. Els catalans s’han tret la son de les orelles i al minut 13 Eloi Amagat enviava a la creueta un xut de falta. Més tard era Mas qui fallava una rematada de cap (21’). Tres minuts més tard, però, ampliava distàncies l’Ontinyent amb el segon gol, Javi Gomez, de cap (24’). Novament ho tornava a intentar Mas en 1c1 amb el porter Alberto, que li ha guanyat la partida al davanter local (28’). L’equip valencià ha tornat a la càrrega amb una rematada de Salero que ha salvat Vallho sota pals (34’). L’equip valencià pressionava molt bé la sortida de pilota de l’equip local i dificultava molt la tasca en el mig del camp del Llagostera. Abans d’acabar la part, Marc Mas ha fet el 1-2 superant Alberto després d’una assistència d’Enric Pi.

A la segona meitat el Llagostera havia de reaccionar per igualar el partit. L’Ontinyent ha estat el primer en avisar amb una volea d’Alex que ha blocat Martí (51’). Quan es complia el minut de 60 del partit, Javi Gomez, un cop més, ha rematat implacablement una centrada de Raúl Muñoz per anotar el 1-3. La reacció del Llagostera ha estat imminent. Primer Tarradellas, acabat d’entrar, ha xutat des de la frontal de l’àrea però ha tornat a blocar Alberto (66’). Rangel de cap ha estat a punt de aproximar el Llagostera en el marcador però la seva rematada de cap ha sortit desviada (70’). Els minuts passaven i el Llagostera no podia retallar distàncies. L’última ocasió amb cert perill local ha estat a càrrec de Virgili però la seva rematada l’ha enviat al lateral de la xarxa (77’). El Llagostera perd els seus primers tres punts en la seva nova categoria.

Llagostera: Martí, Aimar, Vallho, Diego Rangel, Quim Boadas, Eloi Amagat, Pedrito (Tarradellas, 65’), Tito (Masó, 71’), Marc Mas, Enric Pi i Samuel Bayon (Virgili, 45’).

Ontinyent: Alberto, Verdejo, Gonzalo, Forte, Javi Gómez (Carlitos, 71’), Kikin, Urrea, Alex, Salero (Alegre, 88’), Raúl Munoz i Santos (Navarro, 81’).

Gols: 0-1 (8) Javi Gomez. 0-2 (24) Javi Gomez, 1-2 (42) Marc Mas, 1-3 (60) Javi Gomez.

Targetes: Als locals Tito, Eloi i Aimar i als visitants Javi Gomez, Santos, Salero, Alex i Urrea.

Àrbitre: Sr. Vallejo Aznar.

Públic: Uns 300 espectadors en el Municipal de Llagostera.