12 d’octubre del 2011

Adéu a un somni (0-1)

Pol Figueras | Llagostera

No ha pogut ser. El Llagostera ha caigut eliminat de la Copa del Rei davant L’Hospitalet. Els homes d’Oriol Alsina no han pogut repetir la gesta de l’eliminatòria contra el Cerceda i han estat derrotats per la mínima. Així, L’Hospitalet s’enfrontarà amb un rival de Primera Divisió i el Llagostera s’haurà de centrar en la lliga. Admirable aspecte del Municipal, que ha demostrat que quan vol, pot ser el dotzè jugador. El conjunt gironí ja pensa en l’enfrontament de lliga d’aquest dissabte, en que es veurà les cares amb el Terol, desè classificat.

Els dos equips han començat el partit revolucionats i amb un objectiu clar. Ben aviat ha avisat el Llagostera amb un cop de cap de Tarradellas que el porter ha enviat a córner (2’). La resposta de L’Hospitalet ha estat mitjançant Haro, que ha realitzar un molt bon partit, amb una rematada que un defensa ha rebutjat sota pals (5’). El Llagostera ha agafat les rendes del partit i ha portat la veu cantant. Malgrat això, la falta de punteria en la davantera i una mala direcció del joc, com és ja habitual, d’Eloi Amagat, ha fet impossible batre Craviotto. Ho ha provat diverses vegades Enric Pi, de cap (11’) i de fora l’àrea en dues ocasions, una que ha acabat a córner (17’) i l’altra ha marxat desviada (33’). D’altra banda, L’Hospitalet ha basat el seu atac en individualitats. Com en el minut 24, en que Ciro s’ha desfet de tres defenses i ha encarat un u contra u amb Wilfred, que ha resolt bé aquest últim. Amb els dos equips pensant ja amb el descans, ha arribat l’únic gol del partit. Un cop més, de pilota aturada, en la sortida d’un córner en que Wilfred s’ha quedat a mitja sortida i Lucas Viale ha aprofitat per marcar el gol de la victòria. Era el minut 44 i una autèntica gerra d’aigua freda pels locals.

La segona part ha estat de clar domini local. Els d’Oriol Alsina han buscat el gol amb molta ambició. I és que els segons 45 minuts s’han jugat en camp de L’Hospitalet, però aquests han defensat com un veritable mur. Barón de fora l’àrea ho ha provat per part llagosterenca (56’). La resposta, de Corominas des de molt lluny, l’ha resolt correctament Wilfred (57’). L’ocasió més clara d’aquesta segona part ha estat a càrrec de Tarradellas, de cap, però avui el Llagostera no tenia la sort que havia tingut en les dues eliminatòries coperes anteriors. El joc del Llagostera comportava el perill dels contracops de L’Hospitalet, i Corominas que ha estat a un pel de sentenciar el partit, però en la seva rematada s’ha creuat Barón per desviar-la (60’). Ja a la recta final, amb una tensió increïble en el Municipal, Pedrito ha fet una internada a l’àrea però la seva rematada ha marxat alta (87’). El partit ha finalitzat 0-1 davant la cridòria del centenar d’aficionats de L’Hospitalet.

Llagostera: Wilfred, Barón (Aimar, 80’), Vallho, Òscar Álvarez, Quim Boadas, Eloi Amagat, Enric Pi (Pedrito, 61’), Tito, Mas (Virgili, 62’), Uri i Tarradellas.

L’Hospitalet: Craviotto, Hommouch, Mousa, Castaño, Lucas Viale, Rubén, Haro (José Manuel Viale, 89’), Corominas (Manel, 82’), David Prats, Pitu i Ciro (Aday, 70’).

Gols: 0-1 (44) Lucas Viale.

Targetes: Al local Quim Boadas.

Àrbitre: Sr. Bernal Moreno.

Públic: Un miler d’espectadors en el Municipal de Llagostera.