4 de desembre del 2011

45 minuts són insuficients

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera va demostrar ahir que té les dues cares de la moneda. Una, la que desplega el seu joc, amb efectivitat i la que l’ha portat a sortir del descens. L’altra, la cara negativa, la que va mostrar el Llagostera durant les primeres jornades. Durant la primera part els homes d’Oriol Alsina van controlar el partit i el gol d’Aimar els va donar l’avantatge a la mitja part. A la represa, 3 gols en mitja hora va deixar sense opcions a un Llagostera que va demostrar ahir amb certesa, que s’ha adaptat a la Segona B.

Tot i el fluix començament de partit, els homes d’Oriol Alsina es van treure la son de les orelles aviat. L’Oriola no va aprofitar els deu minuts que va destinar el Llagostera a despertar-se i els catalans van començar a crear ocasions. El primer en intentar-ho va ser Enric Pi, en una centrada de Pedrito que va acabar a córner (11’). Més tard, Uri, que va estar molt intens durant el partit però no encertat, va avisar amb un xut que va marxar desviat sense perill (21’). El Llagostera es va fer amb el partit tot i no tenir un domini clar de la possessió. L’acció del gol va arribar complida la mitja hora de partit. Tito, aprofitant un rebot, va engaltar una volea que el Pulpo Romero va treure amb una mà excel·lent. Era el preludi del gol. En la jugada següent, Tarradellas llançava el corner i Aimar aprofitava per pujar l’1-0 (34’). Uri ho va tornar a intentar abans del descans, però va ser massa lent en la última rematada.

Amb l’avantatge el marcador, el Llagostera sabia que l’Oriola era un rival de pes. Només començar, Pedrito va marxar per velocitat i va provar un xut ras que va rebutjar el Pulpo Romero. A partir d’aquesta acció, el guió del partit va ser totalment diferent. Per una banda, l’Oriola va començar a dominar el partit. D’altra banda, l’àrbitre es va dedicar fins al final del partit a xiular corrompudament tot a favor dels valencians. No s’entén el canvi de criteri del triplet arbitral . L’Oriola va iniciar la remuntada amb un avís de Pelusa, en un xut llunyà que va esvair sense perill (55’). Pocs minuts més tard va arribar el primer gol dels visitants. Óscar Rico va encertar en un llançament de falta directe que va trencar els 519 minuts d’imbatibilitat de Wilfred (59’). El segon gol de l’Oriola arribava en el minut 72 en una volea en una mitja volta de Delgado. El Municipal quedava quasi literalment glaçat. El Llagotera va intentar reaccionar amb l’entrada de Mas, Bayón i Masó. De les botes de Mas va sortir el intent de buscar l’empat. El seu xut, però, no va tenir èxit (77’). I amb el tercer gol, que arribava en el minut 81 a càrrec d’Óscar Rico, el Llagostera estava destinat a perdre després de cinc partits. El marcador final reflectia un 1-3 que no descrivia amb exactitud el partit.

Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Òscar Álvarez (Masó, 76’), Quim Boadas, Tito, Pedrito (Barón, 76’), Eloi, Enric Pi (Mas, 73’), Uri i Tarradellas.

Oriola: Pulpo Romero, Carmelo, Flecky (Manrique, 45’), Teo (Rubén, 88’), Álex García, Mario Arqués, Óscar Rico, Pelusa, Miquel Angel (Diego, 45’), Cavas i Carlos Delgado.

Gols: 1-0 (34) Aimar, 1-1 (59) Óscar Rico, 1-2 (72) Delgado, 1-3 (81) Óscar Rico.

Targetes: Als locals Òscar Álvarez i Enric Pi i al visitant Flecky.

Àrbitre: Sr. Galech Apezteguía.

Públic: Uns 250 espectadors al Municipal de Llagostera.


1 comentari:

  1. Hola, estic fent un treball d'INEFC sobre els resultats esportius de la UNIO ESPORTIVA LLAGOSTERA des de la temporada 2004/05 (2ona Territorial) fins a l'actualitat. He trobat les classificacions però m'agradaria poder contactar amb algú o algun document que em parlés sobre els partits guanyats/empatats/perduts a cada temporada.

    Agrairía qualsevol informació vàlida a tonigrima@gmail.com.

    ResponElimina