31 de gener del 2010

EL CB Llagostera guanya a l’Adepaf de Figueres per un ajustat 66-61.

Pol Figueras | Llagostera

El CB Llagostera derrota als empordanesos en un partit que s’ha presentat més difícil del que es suposava. Amb aquesta victòria els llagosterencs empaten a la classificació amb el Sant Gregori, el pròxim rival a casa.

El partit ha començat igualat, el Llagostera ha sortit adormit però l’Adepaf no ho ha aprofitat, perdent moltes pilotes i fallant bàsquets fàcils. Al primer quart s’ha arribat amb un 16-15 al marcador.

Al segon quart el partit ha continuat amb el mateix ritme, amb molt poc encert dels dos equips, el Llagostera ha sobreviscut gràcies a 4 triples de Jordi Clara, i s’arribava a la mitja part amb un 37-34 desprès d'un bàsquet de Walter a l'últim segon.

Hi havia partit, i les intencions dels locals s’han vist des de el primer minut de la segona meitat. El Llagostera volia escapar-se del marcador, però l’Adepaf ho evitava quan el Llagostera es distanciava per 10 punts. S’arribava al últim quart amb un marcador favorable als locals, però insuficient per tenir el partit sentenciat, 55-49.

Als últims 10 minuts es decidia tot. El Llagostera sortia a per totes, i una pressió a Walter i Adrià per no deixar-los llançar i les pèrdues de pilotes dels visitants han sigut claus per començar bé el quart. El marcador reflexava un 59-51 a falta de 4 minuts. Desprès d’un temps mort demanat pels visitants, aquests han anotat 3 triples consecutius i només una cistella de Fumadò posaven un 61-59 que prometia emoció fins al final. El Llagostera ha aguantat bé la pressió i s’ha endut el partit (66-61).

Aquest matí també s’han disputats dos partits més. El Cadet Masculí A ha perdut contra el Vedruna Palamós (66-78) i el Sènior Femení ha perdut l’opció de lluitar per la Lliga contra el CB Argentona (36-53).