11 de gener del 2010

El CB Llagostera derrota al BC Fontajau B per 69-60.

Pol Figueras | Llagostera

El CB Llagostera manté encara les opcions de quedar primer de grup amb la victòria d’avui contra un BC Fontajau B amb moltes baixes.

En el primer quart ja s’ha notat la superioritat dels locals, amb un molt bon atac i una defensa que ha anat cap a millor. Al Fontajau li costava anotar, i el Llagostera, amb atacs ràpids i amb un bon encert més enllà la línia de 3, s’ha acabat amb un clar 21-11.

En el segon quart, s’ha notat una millora de la defensa del conjunt de Roberto, que ha provocat que els visitants tinguessin poques opcions d’agafar el rebot, tot i això, el Fontajau anotava en transicions ràpides. S’arribava a la mitja part en 41-27.

En la represa, els dos equips han continuat amb el mateix ritme al partit. Els locals han tingut la màxima diferència del partit en la meitat del quart (58-35). A partir d’aquí, el Llagostera no ha estat encertat en atac, tot el contrari que els groguencs, i només un tir lliure anotat de Jordi Oller han posat el 59-48 al marcador.

Al últim quart, el Fontajau seguia amb el seu ritme, sense pressa però buscant l’aro rival. Amb els visitants amb estat de gràcia, i dos faltes antiesportives de Oriol Sàbat que li han provocat la substitució pel cadet Pol Figueras, hi ha hagut un parcial de 0-16. Però el Llagostera ha reaccionat a temps, i una cistella de Boadas, quan faltaven 3 minuts, i seguidament una de Fumadó posaven 9 amunt al Llagostera. A partit d’aquí, el Llagostera ha apretat en defensa i s’ha endut la victòria.

El CB Llagostera visita la setmana que ve una pista complicada com és la del CB Sant Feliu, on només ha aconseguit guanyar el CB Sant Narcís B i el FD Cassanenc.