21 de febrer del 2010

El CB Llagostera perd a la pròrroga contra el CESET (74-65).

Pol Figueras | Girona

El CB Llagostera ha encaixat la tercera derrota consecutiva, aquest cop contra el CE Sant Eugènia per 74-65. Els locals, quasi sempre per davant en el marcador, han superat els llagosterencs a la pròrroga, on han anotat 15 punts en els últims cinc minuts.

El partit ha començat igualat. El Llagostera ha mogut bé la pilota en atac, però el domini del rebot del CESET l’ha mantingut viu en el primer quart. Tot i el desencert en el tir, els locals s’han imposat per 19-16.

Al segon quart, el partit ha continuat igual que el final dels primers 10 minuts. El Llagostera, amb Ferran i Fumadó, ha fet molt de mal sota l’aro local. Tot i això, el CESET, sense fer res de l’altre món, ha continuat sumant. Amb una cistella de Ferran, s’arribava a la mitja part amb el marcador favorable als visitants per 36-37.

A la represa, el CESET ha sortit molt enxufat i ha fet un parcial de 13-0. El Llagostera, que no ha anotat en cinc minuts, ha reaccionat i ha anat sumant amb tirs des de l’ampolla. El Llagostera només ha pogut retallar dos punts desprès del parcial i s’arribava a l’últim quart amb el 52-42.

El Llagostera havia de remontar si volia endur-se el partit, i quasi ho aconsegueix. El Llagostera ha començat molt fort aquest últim quart, i amb un bon moviment dels pivots i control del rebot, el Llagostera anotava i restava en els punts d’avantatge del CESET. En un final de quart d’infart, els locals no han pogut anotar i el partit es decidiria a la pròrroga (59-59).

La pròrroga no ha tingut color, i el Llagostera no ha anotat fins que restaven dos minuts per acabar el temps extra. El CESET, amb 15 punts en els cinc minuts, s’ha endut el partit per nou punts de diferencia (74-65).

El Llagostera ha tornar a demostrar que és possible del millor i el pitjor. Amb aquesta derrota, el CESET es posa a una victòria dels llagosterencs. El rival de la setmana que ve és el CB Bescanó, novè classificat amb nou victòries i deu derrotes.