13 de febrer del 2010

El Llagostera supera el Premià per 2-0.

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera ha sumat una victòria importantíssima i trenca una mala ratxa de 3 derrotes consecutives. El Premià no s’ha deixat intimidar, però un gol de Vichu i un altre d’Almendros, que reapareixia desprès d’una lesió, han posat la desena victòria a la classificació pels llagosterencs.

El partit ha començat amb nervis pels gironins. Ureña, que tornava a ser titular, ha parat un xut de Ramon desprès de desmarcar-se del seu defensor (2’). El pal ha evitat que Rubén Salvador, de cap, obrís el marcador(12’) i poc desprès, Giró salvava sota pals una altre rematada de Rubén (20’). El Llagostera, que no ha xutat fins al minut 16, tenia poc protagonisme en atac, però un penal clar de Parrés al minut 29 ha provocat que Vichu marqués pel Llagostera. A partir d’aquí, el Llagostera ha avançat línies i el Premià no ha renunciat a anar a l’atac. Ariño ho ha tingut en dos ocasions, però Ureña, molt encertat, ha parat les dos rematades. S’arribava a la mitja part amb el 1-0 a favor dels locals.

El començament de la segona part ha sigut explosiva. El conjunt d’Oriol Alsina ha sortit a sentenciar el partit. La bona defensa del Premià ha impedit als llagosterencs marcà el segon. El primer xut de la segona part s’ha fet esperar, i al minut 72, Ruben Martínez, ha enviat la pilota fregant la porteria d’Ureña. El Llagostera ha tingut paciència, i al minut 84 ha rebut la seva recompensa. Oscar Almendros, que havia substituït a Celaya, ha marcat el segon gol desprès d’una gran jugada personal de Vichu. El Premià s’ha donat per vençut, i el Llagostera encara ha marcat un gol més, però l’àrbitre, molt equivocat, ha anul·lat el gol a Arimany per una suposada falta al porter.

Amb els tres punts aconseguits, el Llagostera es col·loca setè, a falta dels partits de demà de l’Europa, que rep L’Hospitalet , i el Balaguer, que visita un camp difícil, el del Manlleu.

Llagostera: Ureña, Aimar, Banal, Reyes, Giró, Santi Celaya (Almendros, 66’), Plaja (Pau, 85’), Masferrer, Eloi, Vichu, Javi Revert (Arimany, 74’).

Premià: Suriñach, Joel (Rubén Martínez, 68), Melo, Litos, Adri , Rubén Salvador, Sergio, Santi Asensio (Kevin, 86’), Ramon, Parrés (Chema, 78’), Ariño.

Gols: 1-0 (29’) Vichu(P), 2-0 (84’) Almendros.

Targetes: Als locals Banal i Celaya i als visitants Adri, Melo, Sergio i Ariño. Doble amonestació al visitant Rubén Salvador.

Àrbitre: Sr. Calle Martínez.

Públic: Uns 200 espectadors al Municipal de Llagostera.