11 d’abril del 2010

El Cassanenc s'imposa en el derbi (70-61).

Pol Figueras | Cassà de la Selva

El CB Llagostera no ha pogut superar el FD Cassanenc en un derbi molt esperat pels cassanencs. Els locals han sortit en molta motivació i moltes ganes de guanyar i ho han aconseguit amb claredat. El Llagostera, molt poc atent durant tot el partit, ha acusat les baixes dels pivots Pere Fumadó, Alex Portàs i Jose Andres.

El primer quart ha sigut entretingut, tot i el pobre marcador. El jugadors local Frau de més de dos metres s’ha carregat amb dos personals als primers dos minuts, però el Llagostera no ha sabut dominar el rebot defensiu i això creava dobles o fins i tot triples ocasions pels cassanencs. A més, els locals han aprofitat la seva velocitat en el contraatac i al final dels primers 10 minuts el marcador era 17-10.

El segon quart ha començat amb la mateixa tònica que al primer. El Llagostera era incapaç de tancar el rebot i moltes pèrdues de pilota en atac propiciava el contraatac cassanenc. Els locals s’han posat a pressionar desprès de cistella i el Llagostera l’ha supeAfegeix una imatgerava amb dificultats. El bon encert local han fet marxar al Cassanenc cinc punts amunt (31-26).

A la represa, els locals han pujat el ritme i han aprofitat la superioritat física. El Llagostera ha vist que el Cassanenc marxava al marcador, i s’ha posat a fer una defensa zonal. En atac, els visitants han jugat amb pilotes sota els cercles i s’arribava a l’últim quart amb un clar 55-42 local.

Als últims 10 minuts els locals continuaven amb el bon encert en el tir i s’ha arribat a un màxim avantatge de 21 punts (69-48). El Llagostera, enfonsat, ha maquillat el resultat i el partit ha finalitzat amb un 70-61.

La setmana que ve el CB Llagostera s’ha d’enfrontar al líder, el Llança, que també va perdre al Foment per 18 punts de diferència (88-70).