21 d’abril del 2010

Victòria de sacrifici i orgull contra el Benavent (3-2).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera ha aconseguit una important victòria de cares a obtenir la vuitena posició. El Benavent s’ha avançat dos vegades al marcador, però l’entrada de Guillem ha donat molta força i velocitat a l’equip, que ha remuntat el 1-2 en els últims 10 minuts. Amb aquests 3 punts, el Llagostera s’assegurà ser el millor equip gironí de la categoria. Ara els d’Oriol Alsina lluitaran pel vuitè lloc aquest dissabte contra l’Amposta. Una dada a destacar, el Llagostera no sumava més d’un triomf consecutiu des de la Jornada 5 a la 7, on es va imposar al Blanes (4-1), al Premià (0-2) i a la Rapitenca (2-0).

El partit ha començat amb domini de pilota visitant. Tot i així, les ocasions eren locals. Revert al minut 2 i Quim Boadas en el minut 5 han avisat al porter visitant Ballesteros. La recompensa visitant ha arribat aviat i al minut 8, Francesc rematava una pilota que no havia pogut blocar Ureña. Els locals no han abaixat els braços i continuaven atacant en perill. Vallho ho ha tingut en el minut 26, però la rematada ha sortit lleugerament desviada. Les ocasions locals no encaixaven amb el partit, ja que el Benavent estava ben posicionat i tenia el control del partit. Però, al final de la part, el Llagostera ha vist la llum. Marc Plaja ha estat a punt de rematar un xut de Arimany (33’) i Vallho amb el cap en una centrada d’Almendros (38’), en totes dues ocasions ha estat providencial Ballesteros. En l’última jugada de la primera part el Llagostera ha pogut igualar el matx, en una centrada de Quim Boadas que rematava Revert (46’).

A la represa el Benavent no s’ha amagat i ha demostrat que el gol de Revert podia ser inútil pels locals. Xavi Gràcia posava a prova Ureña, que ha blocat (46’). El Llagostera es ves pogut avançar el marcador en una rematada d’Arimany a centrada d’Almendros (56'). En la següent jugada ha arribat la polèmica, quan l’àrbitre Sánchez Rico ha sigut l’únic que no ha vist un clar penalti favorable als locals. Quan el Llagostera es començava a agradar i fer el seu partit, ha arribat el segon del Benavent. Adrià guanyava a Ureña en u contra u on el davanter visitant estava en possible fora de joc (68’). Seguidament, Oriol Alsina ha fet entrar Guillem que ha revolucionat el partit i li ha pujat el ritme. Isma de falta (65’) i Rey (69’) feien lluir-se al porter local, que amb dos grans parades no deixava sentenciar el partit. I el Llagostera ho ha aprofitat. Al minut 82, Guillem centrava una falta des del lateral i Plaja rematava amb una gran qualitat. Però no s’havia acabat, Revert culminava la remuntada -un altre- amb una rematada de cap a una posterior de Plaja (86’). Amb resultat favorable, els locals no han patit en el tram final per endur-se el partit.

Llagostera: Ureña, Jordi Mir, Banal (Guillem, 70’), Vallho, Quim Boadas, Santi Celaya (David Costa, 45’), Plaja, Vichu, Almendros, Javi Revert i Arimany (Molina, 65’).

Benavent: Ballesteros, Ivan, Isma, Xavi Gràcia, Hèctor Besora (Marcel, 45’), Flamarique, Francesc, Adrià, Rey (Radulovic, 82’), Riera (Padrones, 87’) i Romario.

Gols: 0-1 (8’) Francesc, 1-1 (45’) Revert, 1-2 (68’) Adrià, 2-2 (82’) Plaja, 3-2 (87’) Revert.

Targetes: Als locals Plaja, Banal i Vichu i als visitants Adrià, Francesc i Rey.

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico.

Públic: Uns 200 espectadors al Municipal de Llagostera.