31 d’octubre del 2010

Llagostera i Espanyol B empaten a 0.

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera i l’Espanyol B han firmat aquest matí de diumenge un empat a 0. El conjunt d’Oriol Alsina ha desplegat un bon futbol però ha faltat eficàcia davant de porteria. El conjunt gironí ha estat superior en ocasions de gol en un partit que s’ha mantingut igualat durant gran part dels 90 minuts. L’Espanyol B, que venia de sumar un punt dels últims dotze possibles, no ha fet res destacable per sumar els 3 punts. Cal mencionar el nom del col·legiat del partit, el Sr. Ávalos Martos, un inhumà gamarús que no ha assenyalat cap de les quatre mans fetes pels defenses del filial perico dins la seva àrea.

La primera meitat del partit ha començat molt igualada, on els defenses guanyaven sempre la batalla als seus rivals. El primer xut, a càrrec de Roca després d’una assistència d’Uri, Dinu l’ha enviat a córner (13’). Un minut més tard, Mas rematava de cap però l’àrbitre assenyalava falta quan la pilota semblava que entrava. El filial perico ha començat a apretar. El primer avís, a les botes de Lucas, que rematava des de la frontal però l’esfèrica marxava per l’esquerre de la porteria de Portolés (29’). El mateix Lucas, del mateix lloc, ho tornava a intentar, però aquest cop la pilota marxava fregant el pal dret de la porteria local (34’). Joselu, de fora l’àrea, xutava amb perill però Ivan refusava la pilota a fora de banda (41’). S’acabava la primera part amb poques ocasions de cert perill i amb l’empat a 0 al marcador.

A la represa, el Llagostera ha sortit amb molta actitud i ha estat a punt d’arribal el gol. Al primer minut, Plaja rematava de cap i Mas, en segona instància, ha estat a punt d’enviar-la al fons de la xarxa, però la pilotava marxava fora. Dos minuts més tard, Eloi Amagat ha tingut una doble ocasió, on en tots dos cops el xut a topat amb el cos d’un rival. Aquesta acció ha estat la més polèmica, ja que els llagosterencs han demanat mans dos cops i amb raó, però l’àrbitre no ha volgut veure res. El mateix Eloi, un minut més tard, llançava una falta que marxava per molt poc. El Llagostera ha anat perdent embranzida poc a poc. Per contra, l’Espanyol marxava ràpid al contraatac, però mai ha creat cap ocasió de gol. És més, Ivan Portolés només ha intervingut un cop en un xut des del lateral de l’àrea. Els d’Oriol Alsina arribaven amb rapidesa per les bandes, sobretot la d’Eloi Amagat. Marc Mas, que jugava contra el seu antic equip, en el minut 66, xutava des del costat dret de l’àrea, però un defensa enviava la pilota a córner. El partit ha perdut intensitat i ha entrat en una fase de calma. En el temps afegit, el Llagostera ha tingut dos ocasions, però hi havia massa gent dins l’àrea i res acabava anant entre els tres pals. Al final, 0-0 i xiulada per l’àrbitre.

Llagostera: Ivan Portolés, Aimar, Vallho, Canal, Quim Boadas, Masferrer, Granell (Plaja, 45’), Eloi (Giró, 79’), Mas, Uri i Roca (Pedrito, 45’).

Espanyol B: Dinu, Fran Grimà, Raúl, Víctor Álvarez, Savall, David López, Isaias, Joselu (Sergi Ginés, 77’), Rui Fonte, Dani López i Lucas Porcar (Dani Nieto, 69’).

Gols: Cap.

Targetes: Als locals Roca, Aimar i Plaja i als visitants Fran i Isaias. Expulsat per doble amonestació al visitant Dani López.

Àrbitre: Sr. Àvalos Martos.

Públic: Uns 450 espectadors al Municipal de Llagostera.