28 d’octubre del 2010

I que tremoli el de Segona A (1-2).

Pol Figueras | Barcelona

El Llagostera s’ha desfet de l’Europa en el vuitens de final de la Copa Catalunya en imposar-se per 1-2 en el Nou Sardenya. Els gironins s’han venjat del partit del diumenge i amb gols de Mas i Masferrer han fet inútil el gol de Remo. L’entrenador Oriol Alsina ja havia dit que faria canvis, i ha donat minuts a jugadors que no acostumen a jugar-ne molts, com el porter Martí, que ha fet un molt bon paper. També han entrat a la convocatòria per primer cop el porter suplent Dani Castilla i el davanter Pol Rueda. L’Europa, amb un joc molt agressiu, ha fet moltes faltes que l’han acabat perjudicant: els dos gols del Llagostera han arribat des d’una falta.

El partit ha començat bastant igualat, però el Llagostera anava marcant terreny a pas dels minuts. Així doncs, Pedrito ha avisat ben aviat intentant sorprendre Cañadas amb una vaselina de lluny. Una defensa molt sòlida del Llagostera permetia que fins el minut 17 l’Europa no fes acte de presència a la porteria de Martí. Ha estat en un xut desviat de Rovira, desprès d’una jugada personal de Segalés. El domini visitant ha anat afluixant i les ocasions arribaven del bàndol local. Gatell en un xut que Vallho ha tocat amb el cap, ha despitat el porter visitant, que amb 2 temps ha blocat la pilota (30’). Rovira, en una centrada que s’ha convertit en un xut, ha posat l’all al cor a la banqueta llagosterenca, però Martí no s’ha complicat i ha enviat l’esfèrica a córner (39’). En els últims minuts de la primer meitat, el Llagostera sortia ràpid a l’atac. Pedrito ha tingut la seva abans de que s’acabessin els primers 45 minuts, en una rematada que ha marxat fregant el pal (44’).

A la represa, els homes d’Oriol Alsina han sortit amb molta actitud i han trobat la seva recompensa. El primer gol ha arribat al minut 57, quan Marc Mas desprès d’una sèrie de rebots ha estat murri i ha pogut marcar a boca de canó per posar el 0-1 al marcador. Un cop arribat el primer, el Llagostera ha dominat a plaer i, a causa d’això, ha arribat el segon. També en una falta, llençada per Eloi Amagat, que rematava Masferrer de cap per enviar-la al fons de la xarxa. Era el 0-2 (65’) i en podien arribar més. Però no ha estat així. Amb el pas del temps, l’Europa s’anava adonant que si no reaccionava, quedaria eliminat. Per sort, s’ha adonat suficientment tard. En el minut 84, Vallho treia una pilota de sota el pals en una rematada de Remo, quan Martí ja estava venut. Tres minuts més tard, Ortega enviava una rematada al travesser. I a falta d’un minut per complir els 90 reglamentaris, Remo marcava de fora de l’àrea desprès que el Jabulani rebotés al cos d’un jugador del Llagostera. No hi ha hagut temps per més, i els gironins han sortit victoriosos del Nou Sardenya.

Desprès d’haver superat aquesta ronda, el Llagostera espera rebre el Girona o el Gimnàstic de Tarragona. El sorteig s’efectuarà aquest dijous dia 28 a les 6 de la tarda. El partit es disputarà al Camp Municipal de Llagostera el dimecres 10 de novembre. En el hipotètic cas de que passéssim aquesta ronda, ens tocaria jugar, ni més ni menys, que amb el Barça o l’Espanyol.

Europa: Cañadas, Aitor Olmo, Ortega, Cano, Pociello (Diego, 45’), Ivan Álvarez (Gerard, 50’), Rovira (Remo, 63’), Guzman, Segalés (Jordi Sánchez, 63’), Valderas (Delmàs, 45’) i Gatell.

Llagostera: Martí Bartrina, Pau, Vallho, Giró, Javi González, Granell (Eloi Amagat, 54’), Pedrito (Roca, 45’), Herrera (Masferrer, 45’), Marc Mas, Peque (Sergi Garcia, 77’) i David Costa (Quim Boadas, 60’).

Gols: 0-1 (57’) Marc Mas, 0-2 (65’) Masferrer, 1-2 (89’) Remo.

Targetes: Als locals Gatell, Gerard, Remo i Cano i al visitant Granell.

Àrbitre: Sr. Joan Rodríguez Portolés.

Públic: Mig miler d’espectador en el Nou Sardenya.