14 de novembre del 2010

El Llagostera derrota el Castelldefels per 2-0.

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera ha superat el Castelldefels per 2-0 amb gols de Marc Mas i Aimar. Els d’Oriol Alsina han fet un molt bon partit, amb criteri i molt de toc. D’altra banda, el Castelldefels ha estat nul en atac i no ha demostrat res en la seva visita al Gironès. Bon partit dels davanters i migcampistes llagosterencs, millor dels defenses i molt correcte d’Ivan Portoles..Al final del partit, l’entrenador visitant Antonio Escudero i el jugador León han intentat agredir a gent del públic, però els jugadors locals els hi han impedit. Aquesta victòria situa els gironins segons a la classificació, a falta dels partits d’aquesta tarda. El que és segur és que acabarà aquesta jornada en zona de play-off.

El Llagostera ha començat explosivament davant un Castelldefels dormit. Molt i molt de toc han caracteritzat el joc dels locals que arribaven amb molt de perill a la porteria de Planagumà. Als 120 segons del partit Granell ha llançat una falta que marxava fregant el pal. El mateix Granell ha intentat un gol olímpic on el porter ha tret una mà miraculosa per enviar la pilota a córner (5’). Els d’Oriol Alsina es mereixien el gol per la seva intensitat i així ha estat. Al minut 10 el golejador Marc Mas superava al porter amb una vaselina i encetava el marcador pels locals. Tot i el gol els d’Oriol Alsina no baixaven l’ intensitat i volien el segon. El Castelldefels no demostrava perquè era l’equip menys golejat, juntament amb el Reus, amb nou dianes encaixades i posava moltes facilitats al joc fluid dels locals. Però, si no estaven fins en defensa, menys en atac, i es que en els primers 45 minuts els visitants no han xutat entre els 3 pals que defensava Ivan Portoles. Aimar, que més tard seria protagonista, rematava alt de cap en un córner (30’). Els d’Oriol Alsina eren molt superiors al seu rival, i es que la pressió que sotmetien al rival era eficaç, ja que recuperaven la pilota amb molta rapidesa. Amb el 1-0 al marcador i amb un bany de joc local, s’arribava al descans.

Els gironins sabien que no es podien dormir tot i que el rival no hagués demostrat res, i ben aviat, Aimar s’ha encarregat d’aquesta tasca. El lateral rematava implacablement de cap en un llançament de córner per fer el 2-0 (51'). El Castelldefels ha introduït en els següents minuts canvis defensius per no encaixar més gols. De part del Llagostera no n’hi ha calgut, i es que l’equip llagosterenc ha estat immillorable en defensa, col·laborant absolutament tot l’equip. Boris rematava tímidament de cap entre els 3 pals i Ivan blocava sense problemes (56’). Camacho llançava una falta ben col·locada però molt fluixa, fàcil pel porter local (61’). Els locals no patien pel resultat i en el tram final de partit s’ha notat l’estat físic dels dos equips, que ha acabat de desequilibrar la balança pels locals.. En els últims minuts, el porter visitant ha sobresortit en el seu equip impedint un resultat més ampli. En el minut 77, Planagumà guanyava un u contra u a Eloi Amagat en un contraatac. Més tard, guanyava la partida a Mas, i enviava la rematada a córner (81’). Guitart també ha tingut la seva en el minut 89 després d’una assistència d’Eloi Amagat, però el porter, un cop més, ha refusat l’esfèrica a córner (89’). El final,tercera victòria en el Municipal per aferrar-se a les posicions capdavanteres.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal, Quim Boadas, Eloi Amagat, Pedrito (David Costa, 73’), Granell, Mas (Guitart, 84’), Uri (Herrera, 63’) i Roca.

Castelldefels: Planagumà, Joel (Lavilla, 45’), Amantini (Edgar Doblas, 53’), Alberto García, León, Jorge Sánchez, Navarro, Peramos (Jairo, 60’), Gilberto, Camacho i Boris.

Gols: 1-0 (10’) Marc Mas, 2-0 (51’) Aimar.

Targetes: Al local Roca i als visitants Amantini i Navarro.

Àrbitre: Sr. Díaz Melero.

Públic: Uns 200 espectadors al Municipal de Llagostera. Abans del partit s’ha fet la presentació de tots els equips de la Unió Esportiva Llagostera.