21 de novembre del 2010

"On Fire” i… líders! (0-1).

Pol Figueras | Cornellà de Llobregat

El Llagostera segueix en pas ferm amb la tercera victòria consecutiva. La última, aquest diumenge a Cornellà. Es presentava un partit difícil, i així ha estat a la primera part. A la segona meitat, els d’Oriol Alsina han convertit el partit en fàcil i sumat a l’expulsió d’Edgar, han aconseguit que, treballant en equip, arribés el gol. Ha estat a càrrec de Quim Boadas en el minut 67. El Llagostera es col·loca líder de Tercera, empatat a punts amb la Muntanyesa, tots dos amb 25.

El partit ha començat igualat. Molta possessió en el mig del camp i molt contacte físic. Tot i això, el domini de pilota era dels gironins. El primer avís ha estat d’Eloi Amagat de falta, que atrapava Tavalera (12’). Per contra, les ocasions del Cornellà en la primera part s’han vist reduïdes en dues. La primera d’Enric des de molt lluny, que blocava sense cap tipus de problemes Ivan (17’). L’altra, una gran ocasió que hagués pogut canviar la tònica del partit, on Fran ha fallat sol davant d’Ivan a assistència d’Enric (29’). El Cornellà ha emprès un joc molt dur, però el Llagostera ha seleccionat fer el seu partit, que tard o d’hora, tindria una recompensa. Uri no arribava a rematar en el punt de penal en el minut 31 i Granell enviava una pilota fora desprès d’una jugada personal (39’). Aquest és el resum dels primers 45 minuts, poques ocasions i partit igualat.

El Llagostera està acostumat a sortir amb molta intensitat a la segona meitat, i avui no ha estat excepció. Mas rematava una centrada d’Aimar i l’esfèrica marxava fregant el pal (48’). Primer avís amb seriositat a la segona meitat. La resposta del Cornellà era tímida, i l’únic xut dels locals en la segona meitat ha estat aquest, un xut d’Edgar des del lateral que atrapava Ivan (51’). El mateix Edgar seria expulsat 4 minuts més tard per doble amonestació i posava més a favor la situació pels de fora. Abans, Eloi Amagat ha tingut una oportunitat des de la frontal, que ha refusat Talavera (53’). A partir d’aquí, festival llagosterenc sobre el terreny de joc. Abans del gol, els gironins tenien dos ocasions per obrir el marcador. Granell sorprenia en una falta des de lluny que el porter local enviava a córner (61’), i Mas de cap davant del porter a centrada, un cop més d’Aimar, que marxava, també, fregant el pal (63’). Important simbiosi la que han format Aimar i Mas avui, que han fet molt mal als de Quique Perez. Qui avisa no és traïdor, i el Llagostera no ho ha estat. Quim Boadas rematava al fons de la xarxa arribant amb molta velocitat des del darrere. Una jugada molt maca dels visitants que feien el 0-1 (67’). Després del gol, els gironins han perdonat. Primer, Eloi Amagat dirigia una pilota al travesser en un llançament de falta des de la frontal (78’). Posteriorment, Guitart, rematava lleugerament alt de cap (82’). El Cornellà ha pujat el ritme però no suficientment per fer-li un gol al nou líder de Tercera Divisió.

Al final del partit, l’entrenador Oriol Alsina, en declaracions a LlagosteraTV, s’ha sentit orgullós dels seus jugadors i ha destacat la gran pinya que és l’equip, ja que avui tota la plantilla, també els no convocats, s’han desplaçat a Cornellà per presenciar el partit.

Cornellà: Talavera, Edgar, Melo, Jaime Berlanga (Alex, 59’), Valentin, Pol, Juli, David, Enric, Fran (Gerard, 45’) i Puerto (Pep, 65’).

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal, Javi Gonzalez, Eloi, Pedrito (Roca, 45’), Granell, Mas (Guitart, 71’), Uri (Plaja, 83’) i Quim Boadas.

Gols: 0-1 (67’) Quim Boadas.

Targetes: Als locals Enric, Melo, Pol, Juli, Puerto i Gerard i als visitants Aimar i Guitart. Expulsat per doble amonestació al local Edgar.

Àrbitre: Sr. Casas Lopez de Arce.

Públic: Uns 400 espectadors en el Municipal de la Via Fèrria.