15 de gener del 2011

El Llagostera venç a El Masnou per un ajustat 2-1.

Pol Figueras | Llagostera

El líder de Tercera no afluixa i aconsegueix una altra victòria, la tretzena. Avui, davant un rival poc vistós, dos-cents llagosterencs han vist com, primer Aimar i després Pedrito, serien els encarregats d’anotar els gols locals. Per contra, Reina ha donat esperança als masnovins a la recta final. El Llagostera ha estat l’amo i senyor del partit en la primera meitat, però en la segona El Masnou ha produït quelcom de perill a la zona llagosterenca. Ha estat el debut d’Òscar Álvarez com a jugador del Llagostera, fitxat aquesta setmana per suplir les baixes de Canal, a l'Espanyol B, i Banal, lesionat. Com a resultat, i a falta dels partits de demà, el líder de la categoria es col·loca a set punts del segon classificat, l’Europa, i a onze del cinquè, actualment el Manlleu.

La primera meitat ha estat de domini clar dels locals. De ben principi el Llagostera s’ha posat a controlar el partit, però no acabava de perforar la defensa visitant. Amb un joc molt fluït i entrant molt bé per les bandes, els blaugranes han assetjat la porteria defensada per Xavi Comas. Durant l’empat, El Masnou ha perdut tot el temps possible i ha generat moltes faltes per tallar el ràpid joc llagosterenc. El primer en bombardejar ha estat Granell en un contraatac que Xavi ha resolt blocant l’esfèrica (21’). El mateix Granell ha rematat de fora l’àrea i la jugada ha acabat en córner (32’). En el llançament de córner, i després d’una sèrie de rebots, Aimar controlaria la pilota per enviar-la al fons de la xarxa batent el porter masnoví (33’). Amb el 1-0 el Llagostera ha continuat creant perill i Uri, des de la frontal, ha enviat la pilota al costat dret de la porteria rival (36’). El Masnou no ha ocasionat jugades d’atac i s’ha arribat a la fi dels primers 45 minuts amb una avantatge local mínima.

El primer quart de la segona meitat ha estat calcat als primers 45 minuts. L’entrada de Pedrito ha donat oxigen i velocitat a l’equip, i les connexions de Granell i Eloi amb els davanters eren correctes, però els defenses masnovins resolien bé aquestes situacions. En el minut 53 arribava la primera rematada del partit per part visitant, de Masip, que ha blocat Ivan (53’). Complert el primer quart de la segona meitat, el Llagostera ha afluixat i l’equip visitant ha començat a apretar. No obstant això, el Llagostera ha utilitzat el contraatac com a eina d’atac, i en un d’aquests, Eloi Amagat ha rematat amb potència, però massa alt (60’). Molina picava una falta que produïa un contraatac llagosterenc, que acabava amb una centrada-xut de Pedrito que no arribava a culminar Uri (71’). Arribat en el temut minut 80, Pedrito s’ha encarregat de treure l’all al cor al públic llagosterenc. En una combinació entre Guitart, Eloi i Pedrito, aquest últim s’encarregava d’acabar el contraatac amb èxit i fer pujar el 2-0 (82’). En 21 partits, El Masnou només s’ha quedat sense marcar en 3 ocasions, i avui no ha estat excepció. Els jugadors visitants no s’han rendit i Reina rematava una centrada d’un córner per tornar a posar por als espectadors locals (84’). El Llagostera no ha patit en excés en els últims minuts i s’ha pogut endur els tres punts per quart partit consecutiu.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Òscar Álvarez, Javi González, Eloi, David Costa (Pedrito, 45’), Granell (Herrera, 84’), Guitart, Uri (Plaja, 78’) i Quim Boadas.

Masnou: Xavi Comas, Franco, Reina, Javier Alegre, Marc Rojals, Sergio, Rodríguez (Xavi García, 68’), Molina, Masip, Sisó i Pipa (Finidi, 74’).

Gols: 1-0 (33’) Aimar, 2-0 (82’) Pedrito, 2-1 (84’) Reina.

Targetes: Als locals David Costa, Òscar Álvarez, J. González i Eloi Amagat i als visitants Franco, Sisó, Molina i Sergio.

Àrbitre: Sr. Cano Gázquez.

Públic: Uns 200 espectadors en el Municipal de Llagostera. Ha debutat la Penya Llagosterenca Els Golfus .

2 comentaris:

  1. Petita mala ratxa que s'ha de tallar demà a Terrassa. Endavant Llagostera!
    He engegat un blog de futbol gironí (http://futbolgirona.blogspot.com/)t'espero a la festa de inauguració hehe

    ResponElimina
  2. Ei bones! Molt bona idea! Posare un link amb el teu blog! Ens posem amb contacte, polfiguerasagusti@gmail.com! Molt bona idea i endavant!

    ResponElimina