25 d’abril del 2011

El Llagostera s’assegura els play-off (4-0).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera jugarà els play-off d’ascens a Segona B aquesta temporada. Els d’Oriol Alsina han complert la feina i no han perdonat a l’Ascó. Era un partit entre dos equips amb situacions molt diferents: mentre els gironins podien classificar-se pels play-off, els tarragonins ja fa dies que són de Primera Catalana. Malgrat això, l’Ascó no ha vingut aquí a veure-les venir i han realitzar un partit seriós. Per quelcom s’ha arribat al descans amb empat a zero gols, però en la segona meitat els llagosterencs han encès la màquina golejadora. Els gols han estat a càrrec de Pedrito per partida doble, Eloi Amagat i Herrera. Lluny queda el primer partit perdut amb el Palamós, els llagosterencs avantatgen el segon classificat amb 5 punts, i en falten 9 per disputar-se.

El Llagostera ha sortit per feina i ha desplegat un joc bonic i de toc. Amb el control de la possessió, els d’Oriol Alsina han disposat d’ocasions ja en els primers minuts. Primer ha estat David Costa (5’) i més tard Eloi Amagat amb un llançament de falta que ha tocat el travesser (8’). Poca feina del porter Martí. Tot i això, quan ha intervingut ho ha fet d’una manera formidable. Primer, treien una mà en un xut de falta de José Ramón (21’) i posteriorment també en un altre llançament de falta executat per Xavi Gràcia (36’). Tot i el domini local, l’Ascó s’ha refet de la mala imatge dels primers instants del partit i ha posat actitud en totes les facetes del joc. Els locals haguessin marxat al descans amb avantatge si Pedrito hagués afinat la punteria, en un u contra u en el minut 30 i en un xut des de la frontal en el descompte.

I en la primera ocasió de la represa l’equip d’Alsina ha estat més recompensat que en tota la primera part. A càrrec de Pedrito, superant un u contra u a Felip i fent l’1-0, en el minut 48. Dos minuts més tard el mateix Pedrito hagués pogut sentenciar però aquest cop ha estat Felip qui ha guanyat el duel. Amb el resultat favorable els jugadors locals s’han adormit pensant que el partit estava resolt, però la innocència ofensiva de l’Ascó en els primers 45 minuts no perduraria en el segon temps. Així el temps passava amb el pobre i perillós resultat d’1-0. Uri, que avui no ha tingut el seu dia, ha fallat un u contra u amb el porter rival (72’). I passat el minut 80, ha arribat el recital llagosterenc. Una gran jugada personal de David Costa per l’esquerra ha acabat amb Pedrito rematant al fons de la xarxa fent el 2-0 (82’). Tres minuts més tard, el 3-0 arribaria després de que Eloi Amagat driblés amb elegància Felip i rematés a boca de canó. I ja en el temps afegit, Herrera ha engaltat un refús a la frontal de l’àrea que ha tret les teranyines de la porteria. El partit ha acabat amb el resultat de 4-0.

Llagostera: Martí, Aimar, Vallho (Peque, 84’), Òscar Álvarez, Javi González, Masferrer, Pedrito, Eloi (Herrera, 87’), David Costa, Uri (Quim Boadas, 77’) i Granell.

Ascó: Felip, Mohe, Albert Viñas, José Ramón, Héctor Besora, Xavi Gràcia (Enric, 69’), Yuriy, Germán (Esteve, 54’), Luis García, Juan Antonio (Troyano, 80’) i Hamid.

Gols: 1-0 (48’) Pedrito, 2-0 (82’) Pedrito, 3-0 (85’) Eloi Amagat, 4-0 (90’) Herrera.

Targetes: Cap.

Àrbitre: Sr. Sales Font.

Públic: Un miler d’espectadors al Municipal de Llagostera.

4 comentaris:

  1. Felicidades por parte del llagostera, por su entrenador y el que lleva todo el pescado en el club, GRANDIOSO PROYECTO.

    Saludos desde Reus, nos vemos el Domingo que viene, os invitamos a que vengáis, se prevé gran partido.

    Saludos.

    ResponElimina
  2. Moltes Felicitats al Llagostera, en dos anys a tercera aconsegueix un play-offs. Moltes Felicitats i Diumenge com bé dius Gerard, un gran partit.

    ResponElimina
  3. Enhorabona. El Llagostera és un ejemple a seguir pel gran treball dels darrers anys.
    Sort pels play-off's!

    ResponElimina