28 d’agost del 2010

Mal inici en el derbi gironí (0-1).


Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera ensopega en l’únic derbi dels equips gironins i perd els seus primers tres punts. El Palamós s’ha avançat al minut 43 gràcies a un gol de Marc Casas i Bayona ha mantingut l’avantatge visitant aturant un penal dos minuts més tard. En la segona part, el Palamós s’ha tancat al darrere i fins a sis jugadors han fet teatre esgarrapant alguns segons, sobretot l’ex del Cassà Micaló, tot un artista. Lamentable actuació del àrbitre el Sr. José Barrera davant l’agressivitat del Palamós, on només ha tingut la dignitat d’ensenyar tres cartolines grogues. Amb aquesta victòria, el Palamós amb es converteix amb el primer líder de l’edició de enguany de tercera.

Sortida explosiva del Llagostera en el començament del matx, doncs al minut 1 Mas ja tenia una oportunitat clara en una rematada de cap alta (1’). El conjunt de Ramon Monràs tenia més possessió, però no molta arribada. El contrari del Llagostera, que tenia més aproximacions. David Costa, que la temporada passada ja li va marcar dos gols al Palamós, rematava al pal al minut 10. La primera ocasió, sense gaire perill, del Palamós, una falta llançada per Ritxi que marxava a la dreta de la porteria d’Ivan (21’). A partir d’aquí, domini i ocasions dels locals. Mas no rematava per poc i la pilota sortia a córner(28’). Guiti ha estat a prop del gol al minut 34, en una rematada de cap en la sortida d’un córner que acabava en un altre córner. Mas repetia la jugada del minut 28, però aquest cop l’ocasió encara ha sigut més clara (40’). I després de molt temps sense veure porteria, arribava el gol visitant. Marc Casas veia adelentat a Ivan i el sorprenia quasi des del mig del camp, fent pujar el gol del Palamós al marcador (43’). Tot i així, a la següent jugada, l’àrbitre assenyalava un clar penal a favor del Llagostera comés a Guiti. No serviria per res la pena màxima, ja que Bayona enviaria a córner el xut de Eloi (45’).

El jugadors d’Oriol Alsina sabien que amb 45 minuts es podia capgirar el resultat, però no ha pogut ser. Els locals han començat a atacar amb més paciència i toc. Un xut claríssim de Mas que Bayona treia a córner amb molta qualitat avisava al Palamós (53’). A partir d’aquí, començava el teatre. Però el Llagostera no renunciava, i una centrada de Pedrito que rematava David Costa desviada alarmava un cop més als visitants (56). Poc abans, hi havia l’única rematada del Palamós en la segona part, en un xut de falta de Cornellà que blocava Ivan (52’). El Palamós s’ha tancat al darrere i ha començat l’assetjament local. Bona ocasió d’Uri que es quedava sol davant del porter rival, però el davanter local xutava a les mans del capità del Palamós (66’). Al minut 71, Bayona esvaïa el perill en un xut de David Costa. En aquest tram de partit es quan el Palamós ha perdut més temps. Així doncs, l’última ocasió pel Llagostera i la més clara l’ha desaprofitat Pedrito fallant sol davant de Bayona en una sèrie de rebots a l’àrea (88’). Final del partit i els tres punts que viatgen cap a Palamós.

Llagostera: Ivan Portolés , Aimar, Canal, Giró (Granell, 73’), Q. Boadas, Masferrer, David Costa, Guitart (Arimany, 73’), Mas (Uri, 59’), Eloi Amagat i Pedrito.

Palamós: Bayona, Micaló, Piferrer, Borges, Marc Vila, Cornellà, Casagran (Marc Vilà, 57’), Venzal, Marc Casas (Joel Múrcia, 83’), Subi i Ritxi (Elies, 68’).

Gols: 0-1 (43’) Marc Casas.

Targetes: Als visitants Casagran, Subi i Marc Vila .

Àrbitre: Sr. José Barrera.

Públic: Uns 400 espectadors al Municipal de Llagostera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada