5 de setembre del 2010

Patint però els tres punts cap a Llagostera (1-2)


Pol Figueras | El Masnou

El Llagostera no falla i s’anota la primera victòria de la temporada en el desplaçament a El Masnou. El Llagostera, amb dubtes al principi, ha començat dominant el marcador amb el gol de Marc Mas al minut 16. Aquesta avantatge l’ha ampliat Pedrito a la segona meitat, però a la següent jugada Javi Gonzalez ha marcat en pròpia porteria. No obstant això, el Llagostera ha perdonat infinitat d’ocasions, que fàcilment ves transformat aquesta victòria ajustada amb una golejada d’escàndol.

El principi del partit ha estat clarament marcat pel nerviosisme dels jugadors d’Oriol Alsina, totalment mentalitzats que avui es jugaven més que els tres punts. Per això, la primera ocasió de gol ha estat pels locals, en una volea de Siso que marxava per poc a fora (6’). A l'altre banda, Eloi enviava una pilota alta en una posterior passada de Quim Boadas (11’). El Llagostera començava a tranquil·litzar-se i a tocar. I per això, arribava el primer gol. Marc mas arribava des de l’extrem esquerra per afusellar Xavi amb un xut ras (16’). Tres minuts més tard Eloi Amagat xutava però un defensa la refusava en l’últim instant. El defensa local Sergio rematava desmarcat en un córner però Ivan ben atent blocava el Jabulani (21’). Pedrito ho provava amb xut creuat on el porter li ha sorprès el bot de la pilota i ha enviat a córner (31’). D’aquí al final dels 45 minuts cap oportunitat més, ja que les oportunitats més clares del Llagostera encara estaven per arribar.

La segona meitat s’iniciava tal com s’estarien duent a terme durant tota ella, oportunitat rere oportunitat visitant. Quim Boadas es desfà del defensa i queda sol davant del porter, que hàbilment impedia que Quim marqui el 2-0 (48’). Polèmica en una falta que el Masnou treu ràpid i Siso per poc enviar la pilota a fora (54’). Jugada amb una combinació excel·lent entre Eloi i Mas que l’assistent erra assenyalant fora de joc (58’). Siso, el millor jugador local, prova de fora l’àrea però Ivan bé atura (61’). Amb ocasions per tots dos conjunts, el Llagostera ha començat a intentar sentenciar el partit. I així que intentant-ho, Pedrito enviava el Jabulani al fons de la xarxa desprès de que la pilota canvies ràpidament de costat passant per Mas, Eloi i el mateix Pedrito (65’). Però la jugada posterior seria tota una gerra d’aigua freda pel Llagostera. Una internada del Masnou acabava amb el seu primer gol i l’únic, on Javi Gonzalez remata de cap perquè Ivan pogués blocar però ajusta tan la pilota que acaba marcant en pròpia porteria (66’). El Masnou s’ha animat i ha començat a apretar, però a dures penes inquietava la porteria d’Ivan. La millot oportunitat l’ha tingut Pedrito, que quedava tot sol davant la porteria però el seu xut marxava alt (80’). El mateix Pedrito, desprès d’haver superat el porter, enviava la pilota al cos d’un defensa que miraculosament impedia l’1-3 (83’). El Llagostera, que havia fet entrar Uri i Roca, tenia un físic superior al del Masnou. Roca fallava l’última passada en un contraatac amb Pedrito i Uri de companys (85’). Tot i així, el Llagostera patia en cada jugada que el Masnou trepitjava la seva zona de creació. Per finalitzar, l’àrbitre no assenyalava un penal clar a Uri que el defensa l’agafava (90’). 1-2 i cap a casa.

Masnou: Xavi, Gerard, Sergio, Javier, Reina, Carrión (Miguel, 66’), Rojals, Lucas, Siso (Alex, 61’), Javi Garcia i Masip.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal, Javi Gonzalez, Plaja, Pedrito (David Costa, 88’), Granell, Mas (Uri,68’), Eloi (Roca, 70’) i Quim Boadas.

Gols: 0-1 (16’) Mas, 0-2 (65’) Pedrito, 1-2 (66’) Javi Gonzalez (P.P.).

Targetes: Als locals Gerard, Sergio, Javier, Rojals i Javi Garcia i al visitant Granell.

Àrbitre: Sr. Liarte Pèrez.

Públic: Uns 250 espectadors al Camp Municipal del Masnou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada