8 d’agost del 2010

Ara sí que la cosa pinta bé (2-1).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera continua sumant triomfs a la seva pretemporada i avui ha aconseguit derrotar a un rival de 2a A, el Girona. Un gol d’Eloi i un en pròpia porta han fet remuntar als locals desprès de que el nou fitxatge del Girona Despotovic avances al seu equip. El conjunt d’Oriol Alsina ha sortit amb l’onçe de gala i la primera mitja hora de partit ha sigut un bany de futbol llagosterenc.

En els primers minuts del partit, domini total d’un Llagostera que desplegava un joc rapidíssim. Tot i això, l’assetjament local no ha tingut recompensa. I es que el Llagostera ha avisat ben aviat, concretament al primer minut, en una centrada de Mas que Guiti rematava i el porter del Girona refusava. El Llagostera arribava amb molta facilitat a la zona de perill visitant i continuaven les ocasions. Pedrito ho provava però el porter enviava el xut a córner (13’). Al minut 22 arribava la primera aproximació del Girona, en un xut de Jandro fluix que blocava sense complicacions Ivan. I quan menys ho semblava, arribava el gol del Girona. Despotovic marxava de Vallho desprès de la bona assistència de Víctor Curto i batia a Ivan (27’). Més tard, el mateix Pedrito es treia de la màniga una genial jugada personal deixant els defenses endarrere, però el seu xut topava amb Quintana que enviava un altre cop a córner (28’). Els locals no han renunciat a buscar el gol i al minut 34 ha arribat l’empat. El gol, a càrrec d’Eloi, ha fet justícia veient el joc dels dos equips.

La segona meitat començava bé pels interessos locals, ja que només han passat dos minuts perquè arribés el segon gol del Llagostera. Ha sigut en una jugada de Pedrito que un defensa del Girona acabava enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el 2-1 el d’Oriol Alsina no es podien relaxar i ho han vist al minut 49, en una doble oportunitat de Juncà. El jugador visitant s’anticipava a la sortida de Marti per rematar de cap i la pilota s’estavellava al travesser, i en el seu refuç Juncà ho ha provat amb el cap però Vallho molt atent ha tret la pilota quasi a la línia de gol. Les oportunitats anaven sent pels dos equips, però totes dos defenses molt sòlides en tot moment anul·laven les oportunitats clares de gol. Jandro llançava una falta a prop de l’àrea que Marti rebutjava bé a còrner (61’). Peque, que ja ha jugat un bon partit, aprofitava un refuç però la pilota marxava fora (73’). Poques oportunitats al tram final de partit però sí un joc intens. Granell buscava el tercer en una falta però la seva oportunitat marxava fregant el travesser(89’). Final del partit amb victòria justa dels locals.

Llagostera: Ivan (Marti, 45’), Giró (Chicho,71’), Vallho (Canal, 62’), Banal (Villafañe, 71’), Quim Boadas, Masferrer (Aimar, 71’), Pedrito (Granell, 71’), Guitart (Herrera, 45’), Mas (Peque, 62’), Eloi Amagat (Arimany, 62’) i Roca (Javi Gonzalez, 45’).

Girona: Quintana, Luso (Jose, 76’), Wellington (Coll, 55’), Serra (Pons, 87’), Migue (Vila, 55’), Víctor Curto (Hiroshi, 65’), Borja (Dani, 65’), Bonmatí (Juncà, 45’), Despotovic (Cherfa, 55’), Jandro i Fran (Casassas, 87’).

Gols: 0-1 (27’) Despotovic, 1-1 (34’) Eloi, 2-1 (47’) Pròpia Porta.

Targetes: Cap.

Àrbitre: Sr. Barceló Roca.

Públic: Uns 600 espectadors al Municipal de Llagostera. S'ha guardat un minut de silenci per les tres noies de Cassà que van finar en l'accident de Mèxic.