7 d’agost del 2010

El Llagostera supera amb facilitat al Fornells per 0-3.


Pol Figueras | Fornells de la Selva

El Llagostera ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en aquesta pretemporada. Un cop més l’ha aconseguit marcant tres gols, avui a càrrec d’Arimany i de Guitart per partida doble. En una tarda de calor intens i amb una quantitat greu i elevada de abelles –jo he sofert la picadura de dues d’aquestes i a Chicho n’hi ha picat quatre-, l’àrbitre ha assumint protagonisme i ha expulsat Villafañe al final de la primera part. Partit fàcil pels llagosterencs envers un Fornells que només ha aconseguit xutar un cop, en un llançament de falta.

En la primera meitat, el Llagostera no ha patit gaire en defensa, i a causa d’això el Fornells ha xutat una vegada en els tres pals a la porteria que defensava Dani Castilla (39’). Els llagosterencs, amb ple domini del partit, ha buscat les bandes atacant, sobretot la de Pol Rueda. La primera ocasió arribava a mans d’Arimany en un remat de cap de centrada de Granell (5’). El Fornells, molt tancat a baix amb nou jugadors, buscaven els contraatacs però no obtenien premi. Arimany hi tornava intentar de fora l’àrea però la pilota marxava fora (17’). Al minut 21 arribava el primer del Llagostera, en una centrada de Granell que Arimany rematava al fons de la xarxa. Molt protagonisme d’Arimany a la primera part. A partir d’aquí, poca cosa més amb perillositat pels dos equips. A l’últim minut de la primera meitat, l’àrbitre ha expulsat Villafañe en una jugada tonta que li ha provocat la segona targeta groga.

En els darrers 45 minuts més tranquil·litat en el joc i menys ocasions. L’equip d’Oriol Alsina ho cercava amb jugades a pilota parada. El primer xut arribava arribava al minut 61 en un llançament de falta tirada per Pol que marxava alta. Guiti marcava el segon del Llagostera un minut més tard que entrés substituït per Arimany, en un bon desmarcatge en el seu defensa (72’). Deu minuts més tard, el mateix Guiti aconseguia el tercer en una gran jugada personal que acabava en un xut creuat al fons de la xarxa (82’). Guiti ha tingut el hat-trick dos vegades en el minut 85 intentant sorprendre el porter primer i desprès en un xut que marxava lleugerament fora.

Fornells: Alexis (Carlos, 60’), Ballesteros (Miralpeix, 55’), Victor, Farreras, Canaleta, Llach (Paco, 45’), Garrucho (Alberto, 45’), Castelló, Pibernat (Aitor, 45’), Martín (Sierra, 45’) i Magaldi (Manu, 45’).

Llagostera: Dani (Marti, 45’), Pau (Giró,71’), Canal (Adam, 45’), Villafañe, Chicho (Javi Gonzalez, 45’), Aimar (Boadas, 71’), Toni Galvez, Granell (Herrera, 45’), Arimany (Guitart, 71’), Peque i Pol Rueda (A. C., 86’).

Gols: 0-1 (21’) Arimany, 0-2 (72’) Guitart, 0-3 (82’) Guitart.

Targetes: Expulsió per doble amonestació del visitant Villafañe.

Àrbitre: Sr. Sanz Jimeno.

Públic: Uns 100 espectadors al Municipal de Fornells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada