7 de novembre del 2010

El Llagostera venç el líder (1-2).

Pol Figueras | Barcelona

El Llagostera ha demostrat aquest matí de diumenge que té un senyor equip i ha guanyat a la Muntanyesa per 1 a 2. Els d’Oriol Alsina han marxat al descans amb un gol d’avantatge gràcies a Aimar. A la represa, Roca ha marcat el 0-2 i quan faltava un quart pel final, Ferran ha marcat el 1-2 a la sortida d’un córner. Així doncs, els gironins han trencat els dos anys d’imbatibilitat del Muntanyesa en el Municipal Nou Barris. La Muntanyesa, que havia guanyat els dos últims partits a casa per 2-1 contra Reus i Manlleu, ha perdut el lideratge a favor de La Pobla de Mafumet.

El partit s’ha iniciat amb intensitat, constant durant el partit. El Llagostera, dominador els primers minuts, arribava amb perill a la porteria de Marc Ramirez. No obstant això, el primer avís era de Xaba Jimenez en una volea que topava amb la intervenció d’Ivan (10’). Els gironins amenaçaven la porteria visitant, però fins el minut 22 no ha arribat la primera ocasió amb perill. Granell, de fora l’àrea, ho intentava però el porter local molt atent ha blocat la pilota (22’). Un minut més tard ho provava un cop més Granell, però en un xut molt tímid sense problemes pel porter. Jordi Roca, molt allunyar de l’àrea, rematava l’esfèrica però marxava fora. Sense parar ho intentaven els homes d’Oriol Alsina, però faltava aquell últim toc per xutar amb facilitat dins l’àrea. Adonant-se d’aquest petit problema, Aimar ha recollit una pilota al mig del camp i marxant de 4 defensors s’ha plantat davant el porter i l’ha superat anotant el 1-0. Així doncs, el gol arribava amb una gran jugada personal d’Aimar en el minut 36. Abans d’arribar al descans, Villegas ha tingut una molt bona oportunitat en un u contra u que Ivan ha sortit victoriós davant el rival (41’).

Els següents 45 minuts han estat trepidants. Els dos conjunts sortien amb molta intensitat. Un, buscant l’empat, i l’altre, el segon. L’equip barceloní arribava en perill en jugades a pilota parada. D’empat no em podem parlar en aquesta segona part, però sí del segon del Llagostera. Això sí, dos minuts abans de que Roca ampliés l’avantatge, Quim Boadas salvava quasi a la línia de gol una rematada de Quim Araujo (63’). A la següent jugada d’atac del Llagostera, com hem dit, arribaria el gol. A càrrec de Roca, en un xut creuat dins l’àrea (65’). Desprès d’aquest gol, han vingut uns minuts on el Llagostera ha jugat a plaer i ha estat molt a prop del 0-3. En les varies arribades del Llagostera, en podem destacar dos de clares: una de Pedrito que ha xutat a la mans del porter en un contraatac (70’) i una de Peque, que tot just acabava d’entrar, que ha aprofitat un refús per xutar però la pilota ha marxat fregant el pal (76’). Quan més a prop s’augurava el 0-3, arribava el 1-2. A la sortida d’un córner, Ferran arribava des de darrera per enviar la pilota al fons de la xarxa (80’). Amb el 1-2, els locals s’han vist capaços de rascar un punt. Ha estat un últim tram de partit molt intens. Peque ves pogut matar el partit en una jugada on s’ha anticipat al porter però el xut ha marxat desviat (86’).Un minut més tard, Quim Araujo ha tingut a les seves botes la oportunitat més clara per l’empat, però ha blocat molt bé Ivan. El Llagostera ha resistit molt bé l’embranzida local i ha pogut sumar 3 punts importants en un camp molt complicat.

Muntanyesa: Marc Ramirez, Ferran, Raúl Barrientos, Xavi Valls, Gerard Creus, Ruben (Padilla, 56’), Joan (Raúl, 69’), Edu, Xaba Jimenez (Achile, 56’), Villegas i Quim Araujo.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal, Quim Boadas, Eloi, Pedrito (David Costa, 83’), Granell, Mas (Peque, 75’), Uri i Roca (Pau, 90’).

Gols: 0-1 (36’) Aimar, 0-2 (65’) Roca, 1-2 (80’) Ferran.

Targetes: Als locals Raúl, Villegas i Ferran i als visitants Uri i Ivan Portoles.

Àrbitre: Sr. Gallardo Martínez.

Públic: Més de mig miler d’espectadors al Municipal Nou Barris.