18 de desembre del 2010

Un equip de futbol va ser el centre del món...(1-0).

Pol Figueras | Llagostera

Apunteu-vos aquests noms perquè passaran a la història del futbol mundial com un dels pitjors arbitratges que s’han vist en un camp de futbol: Ávalos Barrera, García Martos i Vallès Balsells. Els col·legiats, si els podem anomenar així, s’han carregat el partit a la segona part. Primer han expulsat l’entrenador local Oriol Alsina, no han vist una vermella per un jugador de l’Amposta per una entrada clamorosa a Granell, que ha marxat lesionat, i ha expulsat Pedrito en una entrada discutible de targeta groga. Pel que fa el partit, el Llagostera ha estat el guanyador merescut del encontre amb un golàs de falta de Granell quan es complia el primer quart de la segona part. Els primers 45 minuts s’han mantingut igualats. Els locals han sortit amb molta embranzida en la segona meitat i ha costat, però ha arribat el gol. Després ha arribat la violència dels del Montsià i el show del àrbitre. Els líders de la categoria se’n va a dormir amb set punts d’avantatge respecte el segon classificat.

Oriol Alsina ha presentat un onze amb novetats. La parella de centrals era formada per Giró i Plaja, a causa de la lesió de Vallho i la marxa de Canal. A més, havia deixat a la banqueta Uri i Pedrito. El Llagostera ha començat el partit concentrat, amb coherència i a l'atac. La primera ocasió la tindria Guitart, que s’ha quedat sol davant del porter però la seva rematada ha marxat alta (11’). L’assetjament del Llagostera ha anat de més a menys. Granell ho ha intentat dos cops de lluny, en el minut 19 i en el 37.Per part de l’Amposta, l’ambició en atac era escassa, i ho intentava amb xuts llunyans i centrades. Només Manel en una rematada de cap ha posat en perill la porteria defensada per Ivan Portoles. El Llagostera ha apretat en la recta final dels primers 45 minuts i Guitart de cap hagués pogut obrir el marcador, però l'esfèrica ha marxat lleugerament desviada (42’).

En la segona meitat, i com ens té acostumats, el Llagostera ha sortit amb molta intensitat. Com sempre, té recompensa. Ja s’augurava que el gol podia arribar en qualsevol arribada, i ha estat a pilota aturada. Granell ha executat el llançament de falta d’una manera magistral, i vist des de on era jo, ha estat un autèntic golàs. Complit el primer quart d’hora de la segona meitat i amb el marcador favorable, la passió en el terreny de joc ha augmentat i en massa quantitat l’intensitat. Com a conseqüència, l’equip visitant, impotent del joc llagosterenc, ha començat a fer entrades violentes que han acabat amb Aimar i Granell lesionats. L’Amposta semblava un exèrcit mercenari. El partit hagués pogut acabar en golejada si no fos perquè els locals han perdonat infinitat d’ocasions. El gran protagonista ha estat Guitart, que ha fallat dos u contra u i a l’afegit ha enviat una pilota al pal. Eloi Amagat també ha estat a punt de fer el seu, però no ha pogut ser.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Plaja, Giró, Quim Boadas, Masferrer, Roca (Pedrito, 82’), Eloi, Guitart, Mas (Uri, 64’) i Granell (Javi Gonzalez, 72’).

Amposta: Diego, Yélamos, Raúl, Domínguez, Jesús, Cesc, Manel, Sandu (Oscar, 69’), Isma, Marc (Ramon, 80’) i Subi (Jose, 64’).

Gols: 1-0 (60’) Granell.

Targetes: Als locals Ivan Portoles, Aimar, Plaja, Giró, Roca, Granell i als visitants Yélamos, Cesc i Marc. Ha expulsat al local Pedrito i a l’entrenador local Oriol Alsina i al visitant Raúl per doble targeta groga.

Árbitre: Sr. Ávalos Barrera.

Públic: Uns 200 espectadors al Municipal de Llagostera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada