2 d’abril del 2010

El Llagostera no pot amb el Reus i cau per 0-1.

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera trenca la ratxa de quatre empats consecutius i suma la seva tercera derrota com a local, totes per la mínima. Aquest cop ha sigut el Reus, segon classificat, que amb un gol de Querol al minut 52 ha sumat la seva vintena victòria. Els gironins han merescut l’empat als últims minuts, però el Reus ha demostrat que és un gran equip per perdre temps. No ha faltat la polèmica, l’àrbitre ha expulsat Eloi per una suposada agressió a Borja.

El partit ha començat amb domini local, i Guillem Cornellà avisava del seu perill en pilota aturada al minut 6. No hi havien grans ocasions pels dos equips, Marquès de falta (15’) i Taranilla (19’) feien moure a Ureña, però sense perill. Al minut 30 arribava una bona ocasió pels gironins, Eloi penjava una pilota a l’àrea que fins a 3 jugadors locals han estat a punt de rematar. Els dos equips arribaven sense perill, fins que al 40’ l’àrbitre anul·lava un gol a Querol per una rematada amb les mans que li han suposat la targeta groga. Amb un xut d’Eloi que aturava sense problemes Moragón s’arribava al descans.

La segona meitat ha començat amb una bon contraatac del Llagostera, que Santamaria ha rematat precipitadament a les mans de Moragón (46’). La primera arribada del Reus ha sigut fulminant, Querol rematava una centrada que Ureña no ha pogut blocar i en la posterior rematada ha arribat el gol. Els locals s’han enfonsat i en dos ocasions ha pogut arribar el segon del Reus. Guillem ha tingut l’empat en un llançament boníssim de falta, però una gran aturada de Moragòn ho ha evitat (60’). Amb l’entrada de Guitart i David Costa el Llagostera atacava més però sense ocasions clares de gol. Al minut 81 ha arribat la jugada polèmica del partit, Eloi s’encara amb Borja, i aquest últim es llança a terra recriminant que Eloi l’havia donat un cop de cap, que realment no l’havia ni tocat. El molt bon teatre del jugador dels del Baix Camp han fet creure a l’àrbitre que Eloi l’havia agredit, i li ha ensenyat la targeta vermella. A més, la banqueta del Reus s’ha encarat amb l’afició local, però d’això l’àrbitre no n’ha volgut saber res. El Reus ha aguantat les arribades dels locals i s’ha endut el partit.

Llagostera: Ureña, Aimar, Banal (Vichu, 75’), Vallho, Quim Boadas, Lluís Santamaria (David Costa, 61’), Guillem, Plaja, Eloi, Arimany (Guitart, 65’), Javi Revert.

Reus: Moragón, Ortega, Taranilla, Sangrà, Ferran, Urraka, Masqué (Álvaro, 63’), Marquès (Pallarès, 81’), Querol (Ismael, 89’), Borja, Pablo Álvarez.

Gols: 0-1 (52’) Querol.

Targetes: Als locals Plaja, Revert, Aimar, Guillem i Quim Boadas i als visitants Querol, Ferran, Borja i Moragón. Vermella directa al local Eloi Amagat.

Àrbitre: Sr. Oliva Bueno.

Públic: Uns 150 espectadors al Municipal de Llagostera, tot i l'entrada gratuïta a causa de la Processó.

2 comentaris: