31 de juliol del 2010

Això ja ha començat, i amb bona nota (3-0).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera inicia aquesta temporada amb una victòria davant el Guíxols en el Torneig del Suro per 3-0. Els locals han sigut superiors al conjunt del Guíxols, però encara falta rodatge. Els dos conjunts han plantejat el partit amb molts jugadors que encara estan a prova. Els gols han arribat a càrrec de Pau i dels debutants Granell i Marc Mas. Per la seva part, el Guíxols ha estat bastant nul en atac i ha desplegat un joc molt agressiu.

En el començament del partit el Llagostera ha dominat la pilota amb certa tranquil·litat. Tot i això, qui ha avisat per primer cop ha sigut el Guíxols, amb un xut de Dídac que Marti Bartrina enviava a córner (6’). Dídac, molt actiu en els primers minuts, ho ha provat un minut més tard però el xut ha marxat fora dels tres pals. El Llagostera, a càrrec d’Arimany, ha xutat per primer cop tímidament en el minut 14. Els locals pressionaven la sortida de la pilota visitant, sense obtenir molt resultat, però a poc a poc s’anaven fent amb el control del partit. Arimany quasi rematava a plaer en una internada a l’àrea dels locals (24’). El Llagostera ha tingut les millors ocasions en la primera meitat, i Raúl les ha desaprofitat. Primer, fallava un u contra u amb el porter en el minut 30, i més tard, un altre u contra u que acabava a córner (43’). Però, enmig d’aquestes aproximacions, Pau marcava el primer dels llagosterencs en la sortida d’un córner (39’). Amb el resultat just de 1-0 s’arribava al descans.

En la segona meitat, un altre 11 del Llagostera ha mostrat una millora en el joc local. I es que la segona meitat ha sigut totalment llagosterenca, perquè el Guíxols no ha xutat cap cop entre els 3 pals, només una rematada en el minut 80 sense perill. El segon gol no s’ha fet esperar i al minut 53 Granell marcava en un penal comès a Roca. El nou jugador Sergi García ho ha provat de falta i ha fet lluir al porter visitant Fàbrega (59’). El Guíxols arribava amb dificultat a l’àrea d’Ivan, mentre el Llagostera continuava treballant. Masferrer quasi remata una pilota llançada de còrner que es passejava per l’àrea (61’). En una jugada semblant, Banal rematava estratosfèricament però la pilota marxava alta per ben poc (69’). Mas ho intentava un altre cop però el porter enviava la pilota a córner (77’). El Guíxols, sempre molt agressiu, ha comès un altre penal bastant estúpid a Roca, que aprofitava Mas per marcar el tercer (85’). Pedrito, ex-Malaga, també volia el seu, i l’hi ha anat de ben poc en una jugada personal que el defensa ha acabat tapant (87’). L’àrbitre no ha allargat el partit i quan es complia el 90 ha finalitzat el partit.

Llagostera: Martí (Ivan, 45’), Aimar (Quim Boadas, 45’), Giró (Canal, 45’), Vallhonesta (Banal, 45’), Pau (Sergi García, 45’), Herrera (Masferrer, 45’), Marcos (Granell, 45’), Toni (Pedrito, 45’), Arimany (Mas, 39’), Raúl (Roca, 45’) i Pol (Guitart, 45’).

Guíxols: Andrés (Fàbrega, 45’), Poderoso (Torres, 45’), Pedregosa, Borrego (Gallardo, 45’), Cervera (Pastor, 45’), Feixas, Nierga (Llinars, 45’), Borja (Medina, 45’), Juan Goméz, Dídac Guerrero i Rubén Peréz (Marcos Lama, 45’).

Gols: 1-0 (39’) Pau, 2-0 (53’) Granell(P), 3-0 (85’) Mas(P).

Targetes: Als visitants Pedregosa i Pastor.

Àrbitre: Sr. Cardosa Montesinos.

Públic: Uns 150 espectadors al Municipal de Llagostera.