16 de gener del 2010

El Llagostera derrota al Santboià per un contundent 4-1.

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera no ha deixat escapar l’oportunitat de apropar-se en les posicions d’ascens en guanyar al Santboià, tercer classificat, per 4-1. El conjunt d’Oriol Alsina ha sigut superior durant tot el partit, però el Santboià sempre ha buscat la porteria d’Ivan. Amb aquesta victòria, el Llagostera continua amb la seva gran temporada com a local, on s’ha endut 23 dels 30 punts possibles i ara es situa 6è a falta dels partits que es disputaran demà.

El partit ha començat amb domini pels locals. Als dos minuts, Vichu ha xutat des de fora l’àrea sense perill. El Llagostera jugava a penjar pilotes a l’àrea rival, i poc desprès, David Costa no ha pogut controlar una pilota on hàgues quedat sol davant el porter (9'). Al minut 19, l’àrbitre ha encertat pitant unes mans a dins l’àrea de Heredia, que li ha suposat la targeta groga. Vichu ha transformat el penalti i obria la llauna pels llagosterencs. De cop, al minut 27, el porter del Santboià, Leva, s’ha regirat el peu i el partit ha estat parat fins al 32’. A partir d’aquí, el Santboià ha pujat el ritme, però una centrada de Vichu i una posterior rematada d’Aleix en pròpia porta, han fet pujar el 2-0 al marcador (41’). Tres minuts més tard, Guillem ha marcat de falta, desprès de que la barrera desvies el xut (44’). Amb un 3-0 favorable als locals, s’arribava a la mitja part.

A la represa, el Santboià, amb dos substitucions, ha anat a per totes, però sense premi. Al minut 56, Jose rematava de cap un córner fora dels tres pals. Amb els dos equips buscant el contraatac, l’àrbitre Sales Font ha pitat un penalti pels locals, que ha suposat l’expulsió de Joan, que havia entrar per Leva. Amb el Santboià sense porters, Montero s’ha vestit de porter i ha provat sort, però no ha pogut aturar el penalti transformat per Eloi (61’). Desprès d’una entrada molt forta, Monty (70’) i Peque (78’) han vist la segona groga. Els visitants es quedaven amb 8 jugadors, però sorprenentment, dos minuts més tard de que Monty marxés expulsat, Pedro ha transformat un xut de fora l’àrea, i ha fet el gol d’honor pel Santboià (72’). A partir d’aquí, el Llagostera ha calmat el partit, tot i que el Santboià ho provava amb individualitats que els defenses locals tapaven el xut amb efectivitat.

Desprès d’aquesta victòria, el Llagostera li toca examinar-se amb L’Hospitalet, primer classificat, i amb unes de les millores defenses de la Lliga, ja que només ha encaixat 5 gols.

Llagostera: Ivan Portolès, Aimar, Reyes, Banal, Quim Boadas, David Costa (Santi Celaya, 58’), Masferrer, Guillem, Eloi, Vichu (Revert, 72’) i Arimany (Molina, 67’).

Santboià: Leva (Joan, 45’), Peque, Toni, Monty, Montero, Heredia, Isaac, Culla (Pedro, 66’), Gallego, Jose (Aleix, 45’) i Alonso.

Gols: 1-0 (20’) Vichu(P). 2-0 (41’) Aleix (P.P.). 3-0 (44’) Guillem. 4-0 (61’) Eloi(P). 4-1 (72’) Pedro.

Targetes: Groga: Als locals Vichu i Masferrer i als visitants Heredia, Aleix i Culla. Monty i Peque doble amonestació. Vermella: Joan.

Àrbitre: Sr. Sales Font.

Públic: Uns 100 espectadors al Municipal de Llagostera.