30 de gener del 2010

El Llagostera perd a l’últim minut contra El Prat (0-1).


Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera ha deixat escapar una oportunitat d’or per amenaçar les posicions d’ascens i ha encaixat la segona derrota com a local. En un partit extremadament igualat, El Prat ha marcat a l’últim minut en un contracop molt ràpid.

El partit ha començat molt bé pels llagosterencs, un xut de David Costa que ha tret molt bé el porter Toni al minut 3 i un altre d’Arimany al 9, han avisat als visitants. Però a partit d’aquí, el Llagostera ha afluixat i El Prat ha pogut respirar tranquil fins a la mitja part, només una rematada de cap de Reyes a la sortida d’un córner ha fet perillar la porteria del conjunt barceloní (34’).

La segona part ha començat amb un control de la possessió molt igualada. Semblava que els dos equips es conformaven amb l’empat, però des de una parada d’Ivan en una falta llançada per Miquel Rubio al minut 73, el Llagostera ha pujat el ritme en atac i les intencions del millor conjunt gironí de la categoria eren clares, buscar el gol i aconseguir els tres punts. Però els locals no han pogut marcar, i ha sigut tot al revés. Una bona defensa del conjunt de Manolo Márquez i un atac tímid del Llagostera ha impedit marcar pels locals. Semblava que el partit acabaria amb empat, però a l’últim minut, un contraatac dels visitants que ha acabat amb el gol d’Edgar, desprès de que Ivan no pogués blocar la pilota, ha donat els tres punts al Prat.


Amb aquest resultat, el Llagostera pot caure fins a la novena posició a la Lliga si l’Europa i l’Amposta aconsegueixen demà la victòria. La setmana que ve, el Llagostera és te d’enfrontar contra un rival assequible, el Blanes.

Llagostera: Ivan Portolès, Aimar (Pau, 69’), Reyes, Vallho, Quim Boadas, David Costa, Masferrer, Guillem (Javi Revert, 45’), Eloi, Vichu i Arimany (Guitart, 45’).

El Prat: Toni, Xavi Valls, Álex Pérez, Víctor Durán, Ezquerra, Ernest, Mechi (Isma Porcel, 67’), Jaime, Sergio Cirio, Fernando (Marc Carrasco, 84’) i Miguel Rubio (Edgar, 90’).

Gols: 0-1 (90') Edgar.

Targetes: Als locals Aimar i Reyes i als visitants Fernando, Sergio, Xavi Valls i Ezquerra.

Àrbitre: Sr. Oliva Bueno.

Públic: Uns 200 espectadors al Municipal de Llagostera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada