3 d’abril del 2010

Finalitzen els partits del MIC 2010 del Municipal de Llagostera.


Pol Figueras | Llagostera

Aquesta tarda de dissabte ha acabat el MIC ’10 a Llagostera. S’han jugat tres semifinals, una d’elles de consolació, i s’ha pogut veure un Municipal totalment ple.

La primera semifinal, de consolació, l’han disputada el Salvador brasiler i el Kyoto japonès amb clar vencedor per l'equip de l’Amèrica del Sud per 2-0.

La segona semifinal disputada a les 5 l’enfrontaven la Selecció del Brasil i l’Aspire Football Dreams. El partit ha estat dominat pels africans, però no han pogut marcar i s’ha arribat als penaltis. La Selecció del Brasil ha guanyat per 4 gols a 3 en la tanda de penaltis.

L’útlima semifinal era un derbi entre el Barça i l’Espanyol de categoria cadet. El partit no ha tingut color, els blaugranes han dominat en totalitat el partit. Dos gols matiners en la primera part i dos més en la segona han demostrat la superioritat del Barça (4-0).

Cal destacar l'aforament del camp, que ha superat de lluny el miler de persones. A més, durant aquests dies s'han pogut veure personatges del món futbolístic, com l'ex-porter del Barça, Roberto Bonano o l'ex-entrenador de la selecció catalana, Pere Gratacós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada