24 d’abril del 2010

Repòquer de gols en l’exhibició del Llagostera contra l’Amposta (5-0).

Pol Figueras | Llagostera

Al Llagostera li ha sortit tot. Maneta de gols dels gironins per posar-se en vuitena posició en la classificació. Hat-trick d’un esplèndid Guitart, un gol de Masferrer i un altre d’Almendros han sigut els autors del gols locals. Tercera victòria consecutiva del segon millor equip de la demarcació gironina en les lligues espanyoles, que han desplegat un joc magnífic que ha fet feliç als pocs espectadors que han acudit al Municipal.

I es que el partit ha començat de la millor manera pels llagosterencs. Els locals creaven perill amb una facilitat no esperada. Guillem avisava en un llançament de falta que no rematava ningú i marxava fregant el pal (4’). Quim Boadas avisava en el minut 13 i poc desprès, Francesc Guitart marcava el primer desprès d’una rematada d’Almendros que s'estavellava al pal i, “Guiti”, molt atent, aprofitava el rebot per marcar el primer gol local (16’). El Llagostera dominava en claredat, i una defensa immillorable del Llagostera feia que Ureña només participés en un xut de Jaime que acaba en córner (21’). Guitart accentuava la superioritat llagosterenca fent el segon en un remat de cap en una falta llançada per Guillem (26’). Als últims minuts el Llagostera ves pogut sentenciar el partit, però el porter i una mica de mala punteria ho han evitat. En el minut 40 Revert no ha pogut controlar bé una pilota on es ves quedat sol davant del porter, tot i això, ha tingut la seva oportunitat que ha acabat en una parada de Diego que ha enviat a corner. Guitart ves pogut fer el hat-trick en una centrada de Quim que ha marxat lleugerament desviada (43’). S’arribava el descans amb un 2-0 clar domini local. Tot i el resultat favorable, el Llagostera sabia que no es podia adormir.

I així ha sigut. Almendros xutava desviat en la primera jugada de la segona meitat, i poc desprès arribaria la sentència local. Masferrer rematava de cap un córner llençat -com per variar- per Guillem (54’) i Almendros culminava una jugada personal on ha deixat al terra a mitja defensa tarragonina (56’). Amb el 4-0 el Llagostera s’agradava i ho intentava per tots costats. El primer xut en la segona part de l’Amposta arribava al minut 64, i Ureña blocava bé el xut de Luís. Els visitants han començat a atacar aprofitant una baixada de ritme local. En el minut 77 Luís ho provava de fora l’àrea, però blocava sense problemes el porter local. Dos minuts més tard, Luís xutava una falta en la frontal feta per Jordi Mir on Ureña desviava a còrner. I quan el Llagostera insistia menys, arribava el cinquè i el hat-trick de Guitart. El setze local empalmava una volea en l’extrem de l’àrea on Diego no ha pogut fer res (81’). El Llagostera encara hagués tingut l’oportunitat de fer-ne un més si l’àrbitre hagués assenyalat unes mans claríssimes d’un jugador visitant dins la seva àrea. El partit ha acabat amb un gran parada d’Ureña a xut de Miguel (89’).

Llagostera: Ureña, Aimar, Vallho, Banal, Jordi Mir, Almendros (Arimany, 80’), Guillem (Acín, 72’), Masferrer, Quim Boadas, Revert (Vichu, 60’) i Guitart.

Amposta: Diego, Yélamos, Jose, Cesc, José Ramón, Gerard (Pastor, 80’), Miguel, Edén (Luís, 45’), Jaime (Jonathan, 71’), Jorge i Yury.

Gols: 1-0 (16’) Guitart, 2-0 (26’) Guitart, 3-0 (54’) Masferrer, 4-0 (56’) Almendros, 5-0 (81’) Guitart.

Targetes: Als locals Banal, Jordi Mir i Vallho i als visitants José Ramón i Yury.

Àrbitre: Sr. Gallardo Martínez

Públic: Uns 200 espectadors en el Municipal de Llagostera.