9 de maig del 2010

El CB Llagostera s’imposa al CB Sant Feliu (80-69).

Pol Figueras | Llagostera

El CB Llagostera ha guanyat l’últim partit de la temporada davant el CB Sant Feliu per 80-69. El partit ha estat dominat sempre pels locals, tot i que el Sant Feliu ha posat un xic de problemes al Llagostera en els primers 20 minuts. De part del Llagostera, destaca la molt bona actuació del pivot Pere Fumadó.

En el primer quart ha destacat l’anotació de Alex Portas i el bon joc interior dels locals. El Sant Feliu, amb dificultats per atacar, ha topat amb una bona defensa llagosterenca. Els dos equips han tancat bé el rebot i han impedit les segones opcions. S’arribava a la fi del primer quart amb un triple visitant des del mig del camp (16-15).

En el segon quart, el Llagostera ha demostrat el seu bon tir. En una defensa molt dura i amb moltes mans del Sant Feliu, el Llagostera ho ha aprofitat anotant des de la línia de tir lliure i també des de més enllà de 6,25. Els visitant jugaven a doblar pilotes sota els cercles, i a llançar-se al contraatac quan podien. En el descans, el marcador era de 35-37.

En el tercer quart ha arribat el recital llagosterenc. Els locals han començat el període anotant sis triples consecutius. Així, el Llagostera marxava mica en mica del marcador, i a més, aprofitaven les pilotes perdudes visitants per marxar al contraatac. Aquestes pilotes perdudes eren a causa del nerviosisme i d’uns atacs molt precipitats. Amb el triple final de Alex Portas, el quart s’acabava amb un 62-53 clar pels locals.

En l’últim quart el Llagostera s’ha dedicat a continuar anotant i mantenir els 10 punts d’avantatge. El Sant Feliu, que sabia que havia de reaccionar si volia remuntar el partit, atacava sense idees clares i amb un número de pèrdua de pilotes considerable. Els locals no han patit al tram final i s’han endut el partit per 80-69.