1 de maig del 2010

El CB Llagostera surt derrotat de Fontajau (58-56).

Pol Figueras | Girona

El CB Llagostera no ha pogut superar al BC Fontajau B en un partit igualat on els llagosterencs no han pogut anotar en l’últim atac. Els locals han anat sempre davant en el marcador i la màxima diferència de punts ha sigut de set punts (32-25). L’arbitratge ha sigut correcte, menys en algunes decisions decantades al costat local.

En els primers 10 minuts les defenses s’han imposat als atacs, ja que cap dels dos equips han tingut l’opció de obtindre rebots ofensius. Els locals anotaven amb transicions i entrades ràpides a cistella, i només han anotat 13 a causa de la bona defensa del Llagostera. En atac, el Llagostera anotava en tirs de camp i s’ha avantatjat al marcador per un igualat 13-14.

Al segon quart, el Llagostera ha sortit desconcentrat i el Fontajau ha començat a anotar en contraatacs i jugades ràpides del alers. A més, han tingut segones opcions en el rebot ofensiu. Els visitants han sobreviscut gràcies a l’encert de més enllà de la línia de 6.25. S’arribava a la mitja part amb 34-27 al marcador.

A la represa del partit, l’entrada de Pere Fumadó ha donat molts punts pels visitants. El pivot llagosterenc ha guanyat la partida als defensors locals en moltes ocasions. Per contra, el Fontajau anotava en tirs de camps des de l’ampolla. En la meitat dels quart, el Fontajau s’ha posat en defensa zonal, que ha dificultat l’atac llagosterenc, i a la fi del tercer quart el marcador era de 46-43.

L’últim quart ha estat molt igualat. Els visitants s’han posat en bonus i els locals ho han aprofitat anotant des de tir lliure. En defensa, han anat variant el tipus de defensa. Tot i això, el Llagostera continuava anotant des de sota els cercles i a falta de 21 segons pel final, els visitants tenien la possessió amb el resultat de 58-56. En la primera jugada, Pere Fumadó s’ha jugat el tir que no ha entrat i la pilota ha anat fora a favor llagosterenc amb 2 segons. En l’última, Edu Boadas no ha encertat el tir i els locals s’han endut el partit per 58-56.