19 de setembre del 2010

Amb un punt del camp del Prat (2-2).

Pol Figueras | El Prat de Llobregat

El Llagostera treu un punt del Municipal Sagnier amb l’empat a 2 gols d’aquest assolellat matí de diumenge. El Llagostera s’ha merescut els tres punts però al tram final de partit un gol del Prat ha igualat el marcador. L’equip d’Oriol Alsina ha remuntat el gol inicial de Quim Boadas en pròpia porteria amb gols de Plaja i Pedrito, però el local David Haro ha fet puntuar l’equip de casa. L’estrella del partit, Pedrito. El 7 del Llagostera s’ha desfet infinitat de cops de la defensa amb facilitat i molta qualitat. Els potablava han fallat un penal poc després del gol de Marc Plaja.

De bon inici, el partit s’ha complicat pels llagosterencs. En el minut 6 un error defensiu, primer de Giró i després de Quim Boadas, que volia treure la pilota, l’ha enviat al fons de la seva pròpia porteria, fent l’1-0. El Llagostera, ambiciós, ha començat a buscar moltes pilotes per l’aire. En el 14, el col·legiat, que s’estrenava a la categoria, no ha volgut veure un clar penal comés a Pedrito per una empenta. El Llagostera dominava, i el Prat sortia ràpid a l’atac movent i canviant de costat l’esfèrica. Malgrat el domini, els d’Oriol Alsina tenien moltes dificultats per trepitjar l’àrea rival. Venia una bona ocasió pel Prat on Jaime rematava alt una pilota morta a l’àrea en un llançament de falta (26’). El primer avís, solament avís, arribava de les botes d’Eloi Amagat que connectava una volea que el porter rival enviava a córner (31’). I un minut més tard, en el llançament de córner, Marc Plaja rematava al fons de la xarxa per igualar el marcador. L’alegria duraria poc –ja acabaria tornant- perquè el àrbitre assenyalava un penal inexistent a favor local. I per què acabaria tornant, l’alegria? Doncs perquè Jaime fallava la pena màxima. El Llagostera continuava cometent errors defensius fruit dels dubtes entre els defenses, i ocasionava situacions de perill favorables als interessos locals. L’última oportunitat dels primers 45 minuts, en una falta llançada per Eloi que refusava Imanol.

En la segona meitat, poques ocasions. Rafa Murillo rematava ben aviat un llançament de falta que Ivan treia a córner (47’). Si els locals començaven avisant, el Llagostera començava marcant. Pedrito, des de la frontal de l’àrea, avantatjava el seu equip amb aquest gol (48’). El Prat, un cop arribava a la zona de perill, li durava ben poc la pilota. I es que el partit era un canvi de xip, atac-defensa i defensa-atac, amb més atac visitant. Però, si teníem més a prop el 1-3 arribava el 2-2. En el minut 71, David Haro feia el 2-2 de fora l’àrea. Al 81, Fran Arevalo tenia una bona oportunitat des de la frontal que Ivan, sorprès pels efectes de la mala qualitat de la replica del Jabulani , aconseguia envia a córner. Tram sense ocasions clares fins al final del partit. L’última, una rematada de Vallho sense gaire perill.

Prat: Imanol, Fernando (Aitor, 69’), Victor Duran, Rafa Murillo, Larios, Jarabo (Javi, 64’), Ignacio, Jaime (Isma Porcel, 54’), Fran Arevalo, Lara i David Haro.

Llagostera: Ivan Portolés, Aimar, Vallho, Giró, Quim Boadas, Plaja, Pedrito, Masferrer, Mas (Herrera, 87’), Eloi (Granell, 62’) i Roca (Uri, 75’).

Gols: 1-O (6’) Quim Boadas (P.P.), 1-1 (32’) Marc Plaja, 1-2 (48’) Pedrito, 2-2 (71’) David Haro.

Targetes: Al local Lara i al visitant Aimar.

Àrbitre: Sr. Vizcarro Caparros.

Públic: Uns 300 espectadors en el Municipal Sagnier.