20 de febrer del 2011

Tornem a aixecar el vol a Terrassa (1-4).

Pol Figueras | Terrassa

El Llagostera torna a manar a Tercera. Els d’Oriol Alsina han vençut a l’Olímpic per 1-4. Resultat molt merescut, ja que tot l’equip ha realitzat un molt bon partit i ha estat molt superior al rival. Els encarregats dels gols han estat Uri, Eloi, Roca, Revert i Aimar. Aquest últim, però, l’ha transformat en pròpia porteria. El Terrassa ha intentat sortir amb la pilota controlada des de la defensa, com el Barça, però no li ha sortit bé i li ha propiciat moltes pilotes perdudes. La derrota dels egarencs deixa a l’entrenador Miquel Olmo en la corda fluixa, perquè fa sis jornades que el seu equip no coneix la victòria i avui ha estat molt blasmat per l’afició.

El partit ha començat amb domini llagosterenc. Els gironins han sortit posats en el partit, tot el contrari que els locals, que perdien un munt de pilotes per falta de concentració. Eloi ha estat el primer en avisar, en un xut ras des de la frontal que es perdia per la línia de fons (6’). Més tard, Uri fallava la primera ocasió clara de gol, errant un u contra u amb Miguel Angel (9’). L’assetjament no cessava. Granell ha tingut dues ocasions en dos minuts. Primer, en una centrada seva que s’ha passejat per dins l’àrea (14’), i després en un xut que ha marxat alt arribant des de la banda. Les incorporacions dels llagosterencs des de la banda ha estat una constant molèstia per l’equip egarenc. No obstant això, el partit hagués pogut canviar de tònica si Carlos hagués materialitzat un contraatac, però la seva rematada ha topat amb el pal de la porteria defensada per Marti (22’). Posterior a l’avís local, Uri s’ha espavilat a fer el primer, en una centrada de Roca que rematava de cap el nou llagosterenc (25’). En la següent jugada, un penal comés a David Costa ha produït al Llagostera una altra ocasió de gol. Eloi Amagat no fallava i anotava el 0-2. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

El camí en la segona part no seria planer pels visitants. Carlos des de la frontal animava al seu equip en creure en la remuntada, però el Llagostera ha dominat la situació. David Costa, que ha fet un molt bon partit, arribava per la banda i feia una passada a Uri, que s’internava a l’àrea però ha arribat massa tard (63’). Tres minuts més tard Roca no perdonava davant Miguel Angel i el batia amb una sublim vaselina. Era el 0-3. En el minut 68, el local Alfred rematava per primer cop als tres pals però Marti blocava sense complicacions. Els de Miquel Olmo s’han enfonsat amb el gol de Roca, però han aconseguit la diana que els podia posar en el partit en una jugada aïllada. En el llançament d’un corner, Aimar s’ha fet un gol en pròpia porteria (75’). La resposta visitant ha estat immediata, però no eficaç. Àlex Granell ha executat un llançament de falta magistral que s’ha estavellat a la creueta de la porteria rival (76’). Això era un símbol de que el Llagostera no afluixaria. I en els últims deu minuts ha arribat una gran quantitat d’ocasions. Primer, Eloi Amagat perdonava un u contra u (82’). Després, ha estat el torn de Pedrito, que acabava d’entrar, que ha fallat un altre u contra u després d’una molt bona triangulació (87’). A la tercera ha anat a la vençuda, i Revert, amb l’assistència d’Eloi, ha rematat la feina fent el quart completament sol dins l’àrea (89’). Ja per acabar, Granell ha intentat un gol olímpic però Miguel Angel ha pogut treure una ma per evitar el que hagués estat el gol de la jornada. El partit ha acabat 1-4 davant l’escridassada dels aficionats als jugadors, entrenador i directiva.

Oriol Alsina en declaracions per LlagosteraTV: “Hem estat a l’altura de les circumstàncies, crec que és un partit que mereixíem guanyar”.Oriol ha remarcat la importància dels tres punts: “Nosaltres necessitàvem una victòria així, anàvem amb una motivació especial”. A més, ha aprofitat per fer una crida a l’afició: “Nosaltres tenim un problema molt gran quan juguem a casa, no tenim el jugador número 12. És molt important de cara a la moral dels jugadors”.

Terrassa: Miguel Angel, Siscu (Joshua, 36’), David Andreu, Alfred, Carlos, Sergio Urbano, Reyes, David Lopez (Trives, 75’), Pep Arau, Jonhy (Molist, 62’) i Ramon Suarez.

Llagostera: Martí Bartrina, Aimar, Vallho, Peque, Javi Gonzalez, Eloi Amagat, David Costa (Pedrito, 85’), Masferrer, Uri (Revert; 76’), Roca (Plaja, 78’) i Granell.

Gols: 0-1 (25’) Uri, 0-2 (31’) Eloi Amagat (P), 0-3 (66’) Roca, 1-3 (75’) Aimar (P.P.), 1-4 (89’) Revert.

Targetes: Als locals Jonhy, David Andreu, Pep Arau i David Lopez i als visitants Peque, Roca i Aimar.

Àrbitre: Sr. Oliva Bueno.

Públic: Uns 500 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

1 comentari:

  1. Cada cop més a prop de 2ªB, ara falta que l'afecció vagi al Municipal. Endavant Llagostera!

    ResponElimina