12 de març del 2011

Conseqüències del temporal (1-1).

Pol Figueras | Llagostera

Llagostera i Europa han empatat a u en la vint-i-novena jornada de Tercera. El resum del matx es podria elaborar amb els últims cinc minuts. L’Europa ha estat el primer en avançar-se en el minut 88 amb un gol de Cebri i en el descompte, Marc Plaja, per part dels locals, ha empatat el partit. Poc futbol en els primers 45 minuts, però sí en la segona, on tots dos equips han estat més ofensius. El Llagostera hagués pogut marxar al descans amb el partit resolt si l’àrbitre,el Sr. Pablo Querol, hagués assenyalat dos penals indiscutibles a favor del Llagostera.

El partit ha començat amb poc ritme, i amb molt de joc al mig del camp. Els visitants no han creat perill en els primers 45 minuts, però sí el Llagostera en batzegades ofensives. I tant polèmic ha estat l’arbitratge que ja en la primera internada del Llagostera s’ha menjat un penal comés a Uri (12’). Aquesta polèmica ha incentivat el Llagostera a jugar més ofensiu. Una centrada d’Eloi que ningú ha arribat a rematar ha posat l’all al cor als visitants (20’). Aquesta era l’arma forta del Llagostera. I així ho ha intentat novament, en el minut 34 on Pedrito no ha arribat per molt poc a rematar. Tres minuts més tard ha arribat el segon penal no xiulat pel Llagostera, en aquest cas a David Costa. Amb una primera part ensopida sense ocasions clares de gol s’ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han estat totalment diferents. La intensitat en què s’ha disputat era incomparable amb la primera. Llagostera i Europa s’han repartit el domini del partit amb intervals petits de temps. Els visitants han estat els primers en avisar, amb dos ocasions clares de gol en dos minuts que haguessin pogut canviar la tònica del partit. Primer, una centrada de Valderas que ningú rematava i en el següent minut, un remat de cap de Ivan Álvarez que blocava Ivan (55’). La resposta del Llagostera ha estat immediata, a càrrec de Pedrito, que ha tingut una doble ocasió. Els seu primer xut des de la frontal ha topat amb un defensa, i el segon ha marxat lleugerament per sobre del travesser (57’). Amb aquests minuts el partit havia agafat un ritme frenètic, que no pararia. L’Europa tornava a la càrrega i la seva millor ocasió ha sortit de les botes de Cano, però el seu llançament ha estat aturat pels peus de Ivan (61’). El porter del Llagostera s’ha lluït en aquesta acció. Per contra, la millor ocasió dels d’Oriol Alsina ha arribat al minut 68, en un u contra u de Pedrito que ha errat davant el porter. El bon joc no ha cessat i l’espectacle continuava. Eloi no ha tornat a trobar rematador en una de les seves centrades, tot i que Uri l’ha pentinat amb el cap, però de manera insuficient per marcar (76’). I ha estat a les acaballes del partit quan el partit s’ha acabat de revolucionar. L’Europa s’ha avançat gràcies a Cebri, que ha rematat al fons de la xarxa quan Ivan ja estava batut després d’una sèrie de rebots (88’). Però els de poble no s’han rendit, i com no es mereixien la derrota, han trobat l’empat. Ha estat Marc Plaja, que acabava de sortir, superant a Cañadas amb una vaselina en una jugada embolicada (90’). Era el resultat final, l’1-1.

Llagostera: Ivan Portolés, Aimar, Òscar Álvarez (Plaja, 89’), Javi González, Masferrer, Pedrito, Eloi, Guitart, Uri (Revert, 79’) i David Costa (Roca, 67’).

Europa: Cañadas, Àlex Isern, Alberto, Cano, Diego, Ivan Álvarez, Segalés (Rovira, 73’), Valderas, Cebri (Remo, 90’), Delmàs i Gatell (Parres, 90’).

Gols: 0-1 (88’) Cebri, 1-1 (90’) Plaja.

Targetes: Als locals Aimar i Masferrer i als visitants Cañadas, Alberto i Cebri.

Àrbitre: Sr. Pablo Querol.

Públic: Uns 150 espectadors en el Municipal de Llagostera. Ha plogut durant tot el partit.