27 de març del 2011

Que maco és guanyar (4-1).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera dóna un altre cop d’autoritat sobre la taula golejant el segon classificat de la categoria, la Muntanyesa. Els d’Oriol Alsina no han abaixat els braços després d’encaixar el primer gol i s’han refet amb una diana de Revert abans del descans. En la segona part els locals han estat una piconadora i Revert amb el seu segon gol, Eloi i Uri han posat el 4-1 al marcador. Els d’Oriol Alsina han fet un dels millors partits de la temporada, i en especial la segona part. El Llagostera és ara líder amb sis punts d’avantatge respecte l’Europa.

El partit ha començat amb domini de la Muntanyesa. Els d’Oriol Alsina han necessitat deu minuts per entrar al partit. Però a partir del primer avís local, el partit ha canviat totalment. Ha estat Granell en un xut de falta, que el porter Marc Ramírez ha desviat a córner (13’). El Llagostera ha controlat la possessió i ha creat perill en atac, ja que sempre es trobaven amb una defensa visitant molt desordenada. Però no s’ha pogut materialitzar i el partit s’ha tranquil·litzat. Això no era bo per un Llagostera que havia de marcar la pauta del partit, i el gol podia arribar pels dos conjunts. Malauradament, i en la primera arribada en perill de la Muntanyesa, Quim Araujo ha engaltat un xut des de la frontal de l’àrea que ha acabat al fons de la xarxa local. Era el minut 32 i el partit se li complicava al Llagostera. No obstant això, els líders han mantingut la calma i han buscat el gol que els portés al descans amb una relativa normalitat. La recompensa ha arribat de les botes de Revert, que en u contra u ha superat el porter rival amb una vaselina. Era el minut 41, i el resultat de 1-1 es mantindria fins el descans.

Els segons 45 minuts no han tingut color. Bé, sí, els del Llagostera, que ha sortit amb molta embranzida i així ha pogut fer una segona part molt completa. El gol local podia arribar de qualsevol manera, i un cop més ha arribat d’una jugada d’estratègia. Centrada de Granell en una falta i Revert remata a plaer fent el 2-1. Era el minut 57. Amb el resultat favorable el Llagostera ha controlat el partit, ben posicionat sobre el terreny de joc i tocant-la amb molt de criteri. En l’últim quart de partit, el conjunt local ha volgut sentenciar el partit per no patir a la recta final, i després de provar-ho diferents cops, ho ha pogut materialitzar. Primer ha estat Roca, en un xut creuat des de la frontal (74’). Un minut més tard ha arribat una doble ocasió, primer Pedrito, i posteriorment Revert, que no han pogut fer el 3-1. En el 77 ha estat el torn de Granell, en una centrada-xut que ha marxat per la línia de fons. I ja per acabar, l’última jugada abans del gol, novament a les botes de Pedrito, en un xut creuat que s’ha passejar per davant la porteria (79’). Ara sí, aquesta és la bona, una falta rematada per l’Eloi Amagat al fons de la xarxa, que ha portat el gol de la tranquil·litat al mig miler de llagosterencs presents en el Municipal. Amb una Muntanyesa rendida al líder, Uri Santos, a boca de canó, ha fet l’últim gol a assistència de Pedrito (88’). Aclaparador resultat final, 4-1.

Oriol Alsina en declaracions a LlagosteraTV: “Hem jugat una de les millors segones parts d’aquest any”. “Cal felicitar als jugador perquè han fet una feina fantàstica”. “Tots anem a una i ara estem molt bé”. “Hem d’anar partit a partit, només tenim set punts d’avantatge i tots els partits són difícils”. “La gent que ve s’ho mereix tot perquè no para d’animar en tot el partit”.

Llagostera: Ivan Portoles, Masferrer, Vallho, Javi Gonzalez, Plaja, Granell, Pedrito, Eloi, Revert (Herrera, 81’), Uri i David Costa (Roca, 68’).

Muntanyesa: Marc Ramírez, Ferran, Xavi Valls, Raúl, Gerard Creus, Rubén, Padilla, Joan (Villegas, 64’), Edu San José (Xavi Jiménez, 73’), Quim Araujo i Achille (Raúl Jiménez., 85’).

Gols: 0-1 (32’) Quim Araujo, 1-1 (41’) Revert, 2-1 (57’) Revert, 3-1 (85’) Eloi Amagat, 4-1 (88’) Uri.

Targetes: Al local Pedrito i Marti i als visitants Achille, San José, Raúl i l’entrenador Miki Carrillo.

Àrbitre: Sr. Galán Baró.

Públic: Uns 500 espectadors en el Municipal de Llagostera.