22 de maig del 2011

Un pas endavant (2-0).

Pol Figueras i Aleix Vendrell | Llagostera

El Llagostera ha guanyat el primer partit de l’eliminatòria contra el Cerceda imposant-se per 2-0. Els llagosterencs han estat superiors als gallecs, que han disposat de poques ocasions de gol. Els gols han estat al principi de cada part a càrrec de Pedrito i Uri. Encara queden 90 minuts però els d’Oriol Alsina viatjaran a Galícia amb aquest coixí. El Municipal ha fet goig i ha animat l’equip local durant tot el partit.

El partit ha començat amb domini clar dels locals. El Cerceda no ha acabat d’adaptar-se al terreny de joc llagosterenc i ha patit en aquest aspecte durant la primera part. El conjunt llagosterenc s’ha avançat ben aviat. Pedrito, després d’una assistència d’Uri, ha rematat al fons de la xarxa i ha marcat el primer gol de la tarda (7’). Malgrat el gol matiner, el Llagostera no ha cessat i ha continuat assetjant el rival. Primer Masferrer amb una rematada de cap (13’) i posteriorment Pedrito amb una vaselina(17’) haguessin pogut ampliar l’avantatge. El Llagostera ha tingut el domini de la pilota al mig del camp amb recuperacions molt ràpides. I és que el Cerceda només ha inquietat la porteria de Portolés en el minut 42 amb un xut de lluny de Bautista que Ivan ha enviat formidablement a corner. Abans però, el col·legiat havia anul·lat un gol a Uri per fora de joc (25’).

La segona meitat ha estat més igualada. Tot i no materialitzar-ho en ocasions, el Cerceda ha agafat més aire ofensiu. No obstant això, el segon gol ha arribat al minut 49. Uri, després d’un refús del porter, ha rematat fent el 2-0. A partir d’aquí el Cerceda ha posat una marxa més i a través del joc aeri, la seva millor arma, ha creat perill a l’àrea local. Així, en el minut 65, Franqueira ha rematat una pilota alta. Per contra, Revert ha tingut una ocasió clara que hagués pogut sentenciar, en una rematada de cap que ha topat amb el pal (76’). Un minut més tard, Granell, del mig del camp, ha intentat sorprendre però la pilota ha marxat desviada. En el tram final del partit, el Llagostera ha jugat amb deu per l’expulsió de Roca. Al final, 2-0 a falta dels 90 minuts a Galícia.

En les declaracions després del partit, Oriol Alsina ha remarcat “ha estat fantàstic que no hem encaixat cap gol”, però alerta “que ara es jugarà la segona part a Galícia”.

Llagostera: Ivan Portolés, Aimar, Vallho, Òscar Álvarez, Quim Boadas, Masferrer, Pedrito (Roca, 67’), Eloi, David Costa (Plaja, 63’), Uri (Revert, 67’) i Granell.

Cerceda: Pablo, Noé, David Rey, Xaco (Óscar Martínez, 81’), Manu Barreiro, Souto (Joselu, 61’), Rodri, César Otero, Aitor Díaz, Bautista i Franqueira.

Gols: 1-0 (7’) Pedrito, 2-0 (49’) Uri.

Targetes: Als locals Masferrer i als visitants Aitor Díaz, Noé i Bautista. Doble targeta groga al local Roca.

Àrbitre: Sr. Bardají Martín.

Públic: Un miler d’espectadors al Municipal de Llagostera. Al matí, el CH Llagostera ha guanyat al CH Cornellà per 30-28 i ha aconseguit l’ascens a Lliga Catalana.

2 comentaris:

  1. Des de Vilafranca, enhorabona per l'ascens!!! Molta sort en aquesta nova etapa a 2a B!!!

    ResponElimina
  2. En futbolplus el mayor foro de futbol se os ha creado un post del UE Llagostera ahi podéis comentar cualquier cosa de vuestro equipo ahora que estáis en segunda B.
    No ha escrito nadie de vuestro equipo todavía y ya hay muchos mensajes de foreros que os dan la enhorabuena por el ascenso.

    Animaros y pasaros por el foro. Saludos y enhorabuena, habéis hecho historia.
    Aquí está:

    http://www.futbolplus.com/foro/viewtopic.php?f=79&t=180314

    ResponElimina