14 de febrer del 2010

El CB Llagostera perd tot i el bon joc (65-73).

Pol Figueras | Llagostera

El CB Llagostera ha perdut el duel en la lluita per la segona plaça en un molt bon partit de bàsquet. Els llagosterencs, amb les baixes de Fumadó i de Robert Ventura, han desplegat un bon joc, però a l’últim quart el Sant Gregori s’ha imposat per 65-73.

L’inici del partit ha estat marcat per un bon atac dels dos conjunts. El marcador estava igualat, però els rebots ofensius del Sant Gregori que optava a una segona opció de cistella, l’han decantat a un 17-20.

Al segon quart, els locals han solucionat els problemes defensius. El Llagostera, anotant des de sota els cercles, amb Oller i Alex Portas, i el Sant Gregori, amb un bon encert des de la línia de 3, han marxat als vestidors amb un 32-35 al marcador.

A la represa del matx, el Sant Gregori ha sortit a per totes, i un parcial de 0-7, posava el màxim avantatge des de el moment pels visitants. El Llagostera ha reaccionat a temps, i millorant en defensa i sortint bé al contraatac, s’arribava als últims 10 minuts amb un igualat 54-55.

A l’últim quart, els visitants han atacat bé la zona dels llagosterencs i han fet un parcial de 0-7 que obligava a Roberto demanar un temps mort. El Llagostera ha reaccionat, però insuficientment, ja que els visitants han aguantat i a falta de 2 minuts guanyaven de 10 punts(63-73). Al final, una cistella de Oriol ha posat punt i final al partit i ha acabat amb el 65-73 definitiu.

El conjunt de Roberto visita la setmana que ve una pista complicada, la del CESET, sisè classificat.