6 de febrer del 2010

Un mal arbitratge condemna al CB Llagostera (74-64).

Pol Figueras | Girona

El CB Llagostera ha encaixat la cinquena derrota a la lliga contra el CB Sant Narcís. El partit ha estat marcat pel mal arbitratge i la passivitat defensiva dels llagosterencs. Els locals han dominat el marcador 38 dels 40 minuts.

El partit ha començat amb una bona pressió a tota la pista del Sant Narcís, i al primer minut el parcial era de 6-0. El Llagostera ha anat retallant distàncies poc a poc, i la superioritat de Fumadó i Ferran sota els aros han posat un 20-23 favorable als visitants.

Al segon quart, l’arbitratge ha començat a fer-se notar. A més, el Sant Narcís ha apretat en defensa i el Llagostera ha sigut incapaç d’anotar durant els primer instants. A falta de 3 minuts per acabar el quart, el Llagostera només havia anotat un punt. S’arribava a la mitja part amb un clar 44-31 pels locals.

A la segona meitat, el Llagostera havia de anotar fàcil i intentar recuperar pilotes, però el ritme ha continuat igual. Els locals han continuat amb la pressió, i el Llagostera no ha estat encertat en atac. Amb una jugada polèmica, el Sant Narcís anotava un tir lliure i s’enduia el tercer quart per 55-44.

Als últims 10 minuts, el Llagostera ha sigut incapaç de remuntar el marcador. Els locals han sortit amb dubtes, però el Llagostera no ha aprofitat les pilotes recuperades. A falta de 2 minuts, un triple d’Oriol posava el Llagostera a 7 punts(70-63). Però un altre cop, els àrbits han fet acte de presència i el Llagostera ha tirat la tovallola. El partit ha acabat 74-64.

EL CB Llagostera s’enfronta la setmana que ve contra el Sant Gregori, rival directe per les posicions d’ascens.