28 de febrer del 2010

Victoria treballada del CB Llagostera (77-65).

Pol Figueras | Llagostera

El CB Llagostera trenca la mala ratxa i supera amb un molt bon joc al CB Bescanó, que ha lluitat fins el final, però no ha pogut superar a un Llagostera que menys en els primer minuts ha estat per davant el marcador amb claredat. Un cop més, la clau del partit ha estat la superioritat dins l’ampolla i l’encert des de la línia de 3 punts.

El principi del matx ha sigut marcat pel poc encert dels dos conjunts. Els visitants han mogut bé la pilota i amb rapidesa, i una defensa local que ha anat de més a menys, ha sabut aturar l’embranzida del Bescanó. D’altra banda, el Llagostera ha tingut paciència en atac, i al final dels primers 10 minuts el marcador era de 16-13.

Al segon quart, el Llagostera ha tingut un bon encert i ha marxat al marcador per 12 punts de diferència (30-18). El Bescanó ha demanat un temps mort, i s’ha tornat a organitzar, però els locals, que han dominat el rebot defensiu, ha impedit segones opcions de tir del Bescanó. S’arribava a la mitja part desprès d’un parcial de 10-0, amb triples de Robert Ventura i Pere Vilà (40-25).

A la segona meitat, el Llagostera volia acabar de marxar en el marcador. Els visitants, han començat amb una pressió desprès de cistella, però els locals l’han superat en facilitat. El Llagostera ha tingut la màxima diferencia del partit, gràcies a un Fumadó en estat de gràcia (54-33). El Bescanó ha reaccionat tard, i s’arribava a l’últim quart amb un 54-41 favorable als locals.

El Bescanó no renunciava a la victòria, i ha implantat un ritme molt alt en l’últim quart. Ha repetit la pressió del tercer quart, i amb dos pilotes perdudes de Boadas, s’han col·locat a 9 punts dels locals. Al Llagostera li ha costat reaccionar, però la seguretat en els tirs lliures, sobretot a Fumadó i a Boadas, han acabat amb les opcions del verd i negres. Al final, el Llagostera ha guanyat per 77-65 amb una jugada final per emmarcar de Robert Ventura i Pere Vilà.

El CB Llagostera visita en la jornada vinent el Santjoanenc, rival que no es va poder superar a casa (59-69).