3 de setembre del 2011

El Llagostera no pot superar l’Olímpic (0-2)

Pol Figueras | Llagostera

La pilota aturada continua sent un malson pel Llagostera. Avui, l’equip d’Oriol Alsina ha encaixat el primer gol d’una jugada d’estratègia de l’Olímpic. Amb aquest, ja són sis gols de pilota aturada rebuts en un total de nou en el que portem de curs. Els valencians s’han prés la seva particular venjança derrotant els gironins en la jornada de lliga, després que el passat dimecres quedessin eliminats a la Copa en mans dels llagosterencs. Així, el Llagostera s’enfonsa més a la classificació i continuarà sent el cuer de la categoria. La setmana que ve viatjarà fins a les Illes per jugar contra el Mallorca B.

L’Olímpic ha sortit més activitat que els locals en els primers compassos del partit, però a mesura que passaven els minuts el Llagostera s’anava despertant. Aquesta manca de concentració, però, ha comportat el primer gol dels valencians, que ha arribat ben aviat. En una centrada de falta, Mendonza aprofitava l’assistència d’un seu company per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa i obrir la llauna (10’). Era el 0-1 i tota una gerra d’aigua freda pels llagosterencs, que ja havien tingut l’all al cor en el minut 7, en una rematada de cap de Da Sliva. Els locals han intentat reaccionar i Pedrito ha estat l’encarregat d’avisar per primera vegada, però el seu xut ha marxat desviat (12’). Els homes d’Oriol Alsina jugaven en el camp defensiu del rival però era un partit molt travat, ja que l’Olímpic ha fet una gran feina defensiva. Els valencians han tornat a la càrrega en el minut 31, quan Nando primer i posteriorment Heras han portat el perill a la porteria de Wilfred. El Llagostera ha respòs amb un xut de Tito que ha marxat a còrner (34’). Ja a les acaballes de la primera meitat, el col·legiat no ha vist unes mans molt clares dins l’àrea d’un jugador de l’Olímpic en un llançament de falta d’Eloi Amagat (42’).

En el començament de la segona meitat els blaugranes han représ el joc amb més intensitat i ambició que el seu contrincant. El seu objectiu era obvi, el gol de la igualada. En el minut 52 ho ha provat Uri però el seu xut ha estat fluix i fàcil pel porter. Abans, però, l’assistent ha anul·lat correctament un gol a Mendoza per fora de joc. La jugada també provenia de pilota aturada. A partir d’aquí el Llagostera s’ha evocat a l’atac, intercanviant-se els papers amb l’Olímpic respecte el partit de Copa i ha tancat absolutament tot el seu rival a la seva zona defensiva. Així, l’Olímpic, sense cap rerferent en atac, no ha tingut cap inconvenient en esvaïr el perill amb pilotades amunt. El Llagostera ha insistit però en prou feines ha pogut crear perill. Solament Enric Pi, de falta, ha rematat a porteria (80’). A partir d’aquesta jugada els locals han acusat l’esforç i en prou feines produïen perill. L’enfonsament definitiu ha estat en el minut 82, quan ha arribat el segon gol i la sentència. Alcolea, des de la frontal, ha rematat sense cap complicació però el porter Wilfred ha fet una mala estirada i s’ha empassat el gol. Abans, el mateix jugador ha enviat la pilota al travesser (81’). Amb el 0-2 s’ha arribat a la fi del partit.

Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Diego Rangel, Barón, Tito (Masó, 45’), Pedrito, Eloi, Enric Pi, Uri (Marc Mas, 64’) i Samuel (Tarradellas, 45’).

Olímpic: Francis, Ramon, Heras, Mendoza, Pepin (Kike Alcazar, 84’), Nando, Alcolea, Rifaterra, Fran Moreno, Da Silva (Fuente, 72’) i Quintana (Peris, 65’).

Gols: 0-1 (10) Mendoza, 0-2 (82) Alcolea.

Targetes: Al local Rangel i als visitants Heras, Mendoza, Pepin, Nando, Rifaterra i Quintana. Expulsat per doble amonestació al local Barón (90’).

Àrbitre: Sr. Ocón Arraiz.

Públic: Uns 300 espectadors en el Municipal de Llagostera.