18 de setembre del 2011

Llagostera i Badalona empaten a 0

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera i el Badalona no han pogut passar de l’empat a 0 en el derbi català de 2a B. Els dos equips no han afinat la punteria i no han pogut batre el porter rival. Ha estat un partit amb poca història, amb escasses ocasions de gols per part dels dos conjunts. Amb l’empat, els gironins sumen els primers punts de la categoria, tot i que no perden la condició de cuer. La setmana vinent, els catalans es desplaçaran fins a l’Aragó per enfrontar-se amb el Saragossa B.

La primera part ha estat igualada, amb un lleuger domini in crescendo de l’equip local. Les primeres ocasions han trigat a arribar i han estat sense gaire claredat. El primer en avisar ha estat Àlex García que no ha pogut superar a Wilfred en un u contra u (18’). La resposta del Llagostera ha estat tímida. Primer, una rematada de Barón sense cap perill per la porteria badalonina (21’) i, posteriorment, una cop de cap de Tarradellas (27’). El Llagostera ha intentat construir en atac, mentre que el Badalona basava el seu joc, principalment, en els contraatacs. El control de la possessió ha estat força igualada durant tot el matx. Les millors ocasions de la primera meitat han arribat al minut 41, en dues jugades seguides. La primera oportunitat ha estat d’Uri que ha enviat la pilota al pal en un xut des de la frontal. A la següent jugada, Marc Mas ha xutat a les mans del porter Marcos. Amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

Els següents 45 minuts han continuat amb la mateixa tònica que la primera meitat. El Llagostera ha realitzat més arribades que el seu rival, però sense encert. Complert el quart de partit, el Llagostera ha arribat per primer cop en la segona meitat, en una jugada d’estratègia que ha culminat Aimar amb un cop de cap (60’). Dos minuts més tard ha provat sort Enric Pi, però el seu xut ha marxat desviat. A mesura que passaven els minuts els dos equips començaven a jugar amb tensió i nervis, sobretot per part llagosterenca, ja que eren de vital importància els punts. Malgrat el joc ofensiu desplegat per part local, el Llagostera només ha aconseguit arribar en perill un cop. A càrrec d’Uri, en un xut ras que ha blocat Marcos en una bona intervenció (79’). En els últims compassos del partit el joc ha estat molt ràpid i directe, amb molt joc aeri i sense control de la pilota. El xiulet final de l’àrbitre assignava al Llagostera el primer punt de la seva trajectòria a 2a B.

Llagostera: Wilfred, Barón, Vallho, Aimar, Quim Boadas, Tito, Tarradellas, Eloi, Mas, Uri i Enric Pi (Pedrito, 83’).

Badalona: Marcos, Vázquez , Robles, Ferrón, Pugui (Serramitja, 75’), Manga (Xavi Muñoz, 80’), Goikoetxea (Manolo Bueno, 64’), César Soriano, Álex García, Julian Robles i Ceballos.

Gols: Cap.

Targetes: Als locals Barón, Tarradellas i Uri i als visitants Robles i Goikoetxea.

Àrbitre: Sr. Barberà Fuentes.

Públic: Uns 250 espectadors en el Municipal de Llagostera. Ha plogut l’últim quart de partit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada