1 de setembre del 2011

Perquè ens agrada fer història (4-2).

Pol Figueras | Llagostera

El Llagostera continua engrandint la seva història i no té aturador. En la seva estrena a la Copa del Rei, els homes d’Oriol Alsina s’han imposat per 4 gols a 2 al Olímpic de Xàtiva. Així, el Llagostera guanya el primer duel contra l’Olímpic, i el dissabte es tornaran a enfrontar en la jornada 3 de la Segona Divisió B. Ha estat un partit bonic de veure i molt emocionant, amb un gran ambient de futbol que es respirava en el Municipal. La setmana vinent els gironins disputaran la segona eliminatòria contra un vell conegut, el Cerceda, que ha eliminat al Tenerife (2-0).

El partit ha començat amb molta intensitat i molt de joc aeri, aspecte en que l’Olímpic era superior al Llagostera. Amb molt joc al mig del camp, les primeres ocasions han trigat en arribar. El primer en colpejar ha estat l’equip local, en una centrada de Pedrito que no ha arribat a remata Tarradellas (15’). L’Olímpic ha respòs amb una rematada de Da Silva de tisores, que ha blocat Wilfred (21’). El Llagostera era superior al seu rival. De tal manera que en el minut 24 Mas no rematava una centrada de Quim, i a la següent jugada era Álvarez qui enviava l’esfèrica fora (24’). L’Olímpic ha tornat a la càrrega mitjançat el seu referent en atac, Da Silva, però la seva rematada de cap ha marxat fora (28’). El Llagostera insistia i la recompensa ha arribat. Enric Pi, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa en una centrada de córner (33’). Abans del descans, el Llagostera hagués pogut ampliar l’avantatge, però ha esta el contrari. Un minut abans de marxar als vestidors, Da Silva de cap ha fet l’empat. Amb l’empat al marcador s’arribava al descans.

A la represa, els homes d’Oriol Alsina han sortit amb molta empenta, demostrant que no els havia afectat el gol. Així ha estat que Marc Mas s’ha desfet de dos rivals i ha engaltat el xut del 2-1 (52’). Amb l’avantatge al marcador, el Llagostera no ha perdut embranzida i Tarradellas ha estat a punt de fer el tercer (57’). Era el preàmbul del 3-1, anotat per Eloi Amagat, culminant un contraatac. El resultat era còmode pels llagosterencs, però no podia baixar la guàrdia. No ho ha pogut fer, perquè l’Olímpic ha reaccionat d’immediat amb el 3-2, obra de Fuentes, en una jugada aïllada (65’). L’Olímpic s’ha evocat totalment a l’atac, i ha assetjat el Llagostera. Un Llagostera que ha aguantat bé les arribades del seu rival. Alcolea de falta (82’) i Da Silva en un xut dins l’àrea (86’) han provat sort. El Llagostera tenia a tocar la victòria, i se l’ha assegurat quan Uri, en el temps de descompte, ha marcat el 4-2 amb una combinació amb Tarradellas i ha fet que el Llagostera segueixi endavant.

Llagostera: Wilfred, Barón, Óscar Álvarez, Diego Rangel, Quim Boadas, Masó, Pedrito (Uri, 84’), Eloi (Samuel, 80’), Marc Mas (Tito, 63’), Enric Pi i Tarradellas.

Olímpic: Pepelu, Ramón (Peris, 49’), Pepín, Mendoza (Heras, 45’), Kike Álcazar, Alcolea, Fuentes, Fran Moreno, Olcina, Da Silva i Quintana (Floro, 69’).

Gols: 1-0 (33) Enric Pi, 1-1 (44) Da Silva, 2-1 (52) Mas, 3-1 (61) Eloi, 3-2 (65) Fuentes, 4-2 (90+) Uri.

Targetes: Als locals Barón, Enric Pi i Eloi i als visitants Fran Moreno i Alcolea.

Àrbitre: Sr. López Muñoz.

Públic: Mig miler d’espectadors al Municipal de Llagostera.